Skip to content

Yogaworkshop - efterår HYTTEN Broagermark

Yogaworkshop - efterår HYTTEN Broagermark

På denne workshop får du mulighed for at dykke ned i yogaens univers og forkæle dig selv med fordybelse og ro i de skønneste naturomgivelser langt fra det hektiske hverdagsliv.
Efteråret er en årstid, hvor du får brug for at etablere eller genfinde forbindelsen til jorden, for at du kan bevare din energi og styrke til at komme godt igennem denne periode. Du vil også kunne opleve udfordringer med lungerne, der kan føre til forkølelse, astma, allergi eller andre luftvejssygdomme.

Derfor vil du på denne workshop især arbejde med stillinger, der netop etablerer forbindelsen til jorden, og arbejde med åndedrættet med henblik på at bevare en sund krop. Der vil også være en guidet Yoga Nidra (yogisk søvn, hvor du er i en dyb og afslappende bevidsthedstilstand) og meditation, der afslutter workshoppen.

Kom og vær med, hvis du har behov for en pause og lidt selvforkælelse.
Workshoppen henvender sig mest til dig, der i forvejen dyrker yoga, meditation eller lignende.

Denne 3-timers workshop foregår i Hytten Broagermark, der er det perfekte sted til en tiltrængt pause fra dagligdagen. Hytten ligger i de skønneste grønne omgivelser med marker omkring og udsigt til havet. Selve hytten er 8-kantet og pyramideformet og opført i lærketræ. Takket være de naturlige materialer i hytten er der et behageligt og rart klima indenfor, og den er derfor specielt velegnet til ro og fordybelse til en længere yogapraksis.  

Bemærk, at deltagerantallet er begrænset til 8 deltagere pga. hyttens størrelse.


Medbring din egen yogamåtte og et tæppe.