Skip to content

Yogaworkshop - forår

Yogaworkshop - forår

På denne workshop får du mulighed for at dykke ned i yogaens univers og forkæle dig selv med fordybelse og ro. Det er en skøn blanding 3-timers yogapraksis med klassiske yogastillinger, åndedræt, kropsscanning og meditation.

Efter en lang vinter med mørke og kulde har kroppen tit en tendens til at ophobe lidt flere kalorier og ekstra kilo og derfor også toksiner. Det er derfor en god idé at gå foråret i møde med at starte med at rense ud i krop og sjæl. Ligesom vores hjem får en forårsrengøring, trænger vores krop og sind også til at få ny luft og næring. I foråret ser vi på ny blomster og planter vokse frem og springe ud.

Derfor vil du på denne workshop især arbejde med stillinger, der på en blid måde åbner kroppen op igen, så den bliver klar til foråret. Der vil desuden indgå en del arbejde med åndedrættet, der er med til at rense kroppen ud og give ny ilt og energi.
Der vil også være en guidet Yoga Nidra (yogisk søvn, hvor du i en liggende stilling er i en dyb og afslappende bevidsthedstilstand) og meditation, der afslutter workshoppen.

Kom og vær med, hvis du har behov for en pause og lidt selvforkælelse.

Workshoppen henvender sig mest til dig, der i forvejen dyrker yoga, meditation e.l.

Der er mulighed for at låne yogamåtte, tæppe osv. men du er velkommen til at medbringe dit eget. Medbring gerne selv en pude.