Skip to content

Yogaworkshop - forår HYTTEN Broagermarl

Yogaworkshop - forår HYTTEN Broagermarl

På denne workshop får du mulighed for at dykke ned i yogaens univers og forkæle dig selv med fordybelse og ro. Det er en skøn blanding 3-timers yogapraksis med klassiske yogastillinger, åndedræt, Yoga Nidra og meditation.

Efter en lang vinter med mørke og kulde har kroppen tit en tendens til at ophobe lidt flere kalorier og ekstra kilo og derfor også toksiner. Det er derfor en god idé at gå foråret i møde med at starte med at rense ud i krop og sjæl. Lige som vores hjem får en forårsrengøring, trænger vores krop og sind også til at få ny luft og næring. I foråret ser vi på ny blomster og planter vokse frem og springe ud.

Derfor vil du på denne workshop især arbejde med stillinger, der på en blid måde åbner kroppen op igen, så den bliver klar til foråret. Der vil desuden indgå en del arbejde med åndedrættet, der er med til at rense kroppen ud og give ny ilt og energi.
Der vil også være en guidet Yoga Nidra (yogisk søvn, hvor du i en liggende stilling er i en dyb og afslappende bevidsthedstilstand) og meditation, der afslutter workshoppen.

Kom og vær med, hvis du har behov for en pause og lidt selvforkælelse. Workshoppen henvender sig mest til dig, der i forvejen dyrker yoga, meditation e.l.

Denne 3-timers workshop foregår i Hytten Broagermark, der er det perfekte sted til en tiltrængt pause fra dagligdagen. Hytten ligger i de skønneste grønne omgivelser med marker omkring og udsigt til havet. Selve hytten er 8-kantet og pyramideformet og opført i lærketræ. Takket være de naturlige materialer i hytten er der et behageligt og rart klima indenfor, og den er derfor specielt velegnet til ro og fordybelse til en længere yogapraksis.  

Medbring din egen yogamåtte, et tæppe og en pude.