Skip to content

Forårssæsonen er under planlægning, og der kan derfor være lidt tomt på vores hjemmeside. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der får besked, når der er åbent for tilmeldinger på alle de nye hold.

Guitar og sang

Guitar og sang

Begynder er for dig, der ingen erfaring har med at spille på guitar men går med en drøm om at lære at spille guitar og måske synge til. På begynderholdet lærer du dine første akkorder - første strums - og arbejder i løbet af kurset med at kombinere stemme og guitarspil. Let øvede er til dig, der har spillet i et års tid eller to eller har spillet tidligere og trænger til en genopfrisker. Vi arbejder med gode sange, mere avancerede akkorder og strums samt grundlæggende improvisation i bluesskalaen. Øvede er for dig, der har spillet i nogle år og har godt styr på de musikalske grundbegreber og guitarteknikker. Vi kan bl.a. arbejde med mere avanceret musikteori og grundlæggende jazzimprovisation, smagfulde guitarrytmer, blues, rock eller mere avanceret fingerspil. 

Du kan se mere om Jesper her og her.

Der undervises primært onsdag i tidsrummet 14.00-17.30. Hold oprettes løbende. Kontakt Jesper/FOF Sønderborg for nærmere aftale om tid og sted.