Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17.00 til mandag d. 2. okt. kl. 5.00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser via hjemmesiden, da vores administrationssystem skal opdateres. Men send gerne en mail på sonderjylland@fof.dk hvis der er noget du ønsker at sikre dig en plads på, så kontakter vi dig når vores systemer er klar igen.

Du er, hvad du spiser

Har du brug for hjælp til at lægge dine kostvaner om? Her kan du lære at leve sundere. Få bedre livskvalitet og velvære igennem kostændringer. Læreren er en erfaren kostrådgiver, som kan hjælpe dig med at finde frem til en sund livsstil og selvhelbredelse. 

Vi mødes to gange, og hver gang får du nye værktøjer til at tage kontrol over din egen sundhed. Sammen opbygger vi din egen personlige plan for fremtidig sund livsstil. Der vil være fokus på, hvordan man ændrer vaner, vægttab, allergier og intolerancer, og hvordan man holder fast i ændringerne på længere sigt.
 

Information

  • Dato 11.10.2023-22.11.2023
  • Adresse Kær Fe, Sønderborg
    Hestehave 4
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Undervisningsmaterialer er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen. Dem medbringer du selv eller køber og afregner direkte med underviseren. Så vidt muligt oplyser vi en forventet udgift på vores hjemmeside. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.10.2023 18:00-20:45 Kær Fe, Sønderborg Vibeke Schou
2 Onsdag 25.10.2023 18:00-20:45 Kær Fe, Sønderborg Vibeke Schou
3 Onsdag 08.11.2023 18:00-20:45 Kær Fe, Sønderborg Vibeke Schou
Se alle Se færre

Vibeke Schou

Det er vigtigt for mig at møde eleverne dér, hvor de er nu - fagligt og mentalt og åbne for nye udfordringer. Jeg har undervist voksne og børn, siden jeg var 19 år, og elsker at lære fra mig.

Jeg er opvokset på et landbrug med selvstændige forældre i Nordsjælland. Vi dyrkede vores egne grøntsager, og meget af tiden legede jeg ude i naturen. Min familie var meget kreativ, og vi havde et syværelse i vores hus. Jeg syede, fra jeg var seks år gammel, og som 12-årig syede jeg det meste af mit eget tøj ud af gardiner og duge, som jeg købte på loppemarkeder. 

Som 18-årig rejste jeg til London, hvor jeg arbejdede, og kom så senere ind på en unik haute couture-skrædderuddannelse. Efter at være bestået den med højeste karakter arbejdede og studerede jeg teater og film og lærte om disse områder i et år. Derefter kom jeg ind på dén del af London Institute (en samling af de fem største og mest prestigefyldte kunstneriske skoler i London), som hedder London College of Fashion. Der tog jeg en 4-årig bachelor med 2.1 Honours i ’Product Development for the Fashion Industries’. Uddannelsens tredje år var arbejdserfaring med 3½ måned i New York for modedesigneren Adrienne Vittadini. Jeg arbejdede også for designeren Joe Casely-Hayford, Betty Jackson, Robinson Valentine, House of Fraser og English Eccentrics i London. Jeg har også arbejdet i Paris for Isabelle Ballu. Ved siden af disse jobs og uddannelser underviste jeg privatelever i syning i syv år. I min tid i London fik jeg også god mulighed for at rejse rundt og se verden. Mexico, Cuba, USA, Frankrig, Italien, Holland, Skotland og Østrig var nogle af de steder, det lykkedes mig at besøge og blive inspireret af. 

Jeg tog så efter ni år hjem til Danmark for at blive. Jeg var færdig med modebranchen og ville stifte familie og finde ro og fordybelse. Finde dybere værdier. Jeg ville tilbage til naturen. 

Jeg var blevet interesseret i IT via mit arbejde i modebranchen og specielt i Linux - det frie operativsystem -  og mødte igennem dette min søde og dejlige nu ægtemand. Det blev så til fire børn, som vi besluttede, at jeg skulle hjemmeundervise, mens jeg passede hus og hjem. For at kunne få det til at løbe rundt økonomisk ændrede jeg bane fra modebranchen til undervisning i syning, design og tilskæring, hvilket skulle vise sig, at jeg nu havde fundet min rette hylde. Jeg elskede at hjælpe eleverne med deres altid nye og spændende individuelle syprojekter, og jeg har indtil nu haft 17 dejlige år med at undervise under AOF i København. 

I 2021 fik vi den idé at søge nye eventyr, og det blev i Sønderborg. Her var alt det, vi drømte om - hav og skov. Vi arbejder nu på at blive selvforsynende med grønt og frugt. I 2022 kom der så den mulighed for os at købe endnu et hus og sætte det i stand og realisere alle vores drømme i det. Jeg har været kunsthåndværker i ca. 20 år og været medlem af foreningen ”Kunst i Byen” i København, hvor jeg solgte og udstillede på Kongens Nytorv om sommeren. Jeg var træt af at stå udenfor og sælge mine ting i vind og regn. Nu ville jeg lave min egen butik. Nu er vi så i gang med at lave tilbud om undervisning, overnatning og butik i huset, som vi har døbt "Kær Fe", hvor mange af mine kurser også vil tage plads. Så hvad kan jeg sige mere end: Carpe Diem?!