Skip to content

Administrationen holder ferielukket. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev

GuG foredrag 2025

GuG foredrag 2025

Herunder kan du se alle de foredrag der udbydes under Strikkefestivalen i Sønderborg i 2025

Strikkefestivalen er arrangeret af foreningen Garn uden Grænser og afvikles i weekenden d. 14.-15. juni 2025. FOF er teknisk arrangør i forhold til tilmelding/betaling. Vær derfor opmærksom på, at det ikke er FOF's sædvanlige betalingsbetingelser, der er gældende. 

På Garn uden Grænsers hjemmeside kan du få det fulde overblik over festivalen inkl. stande, betalingsbetingelser, rabataftaler, øvrige arrangementer, sponsorer, samarbejdspartnere og meget mere. 

HUSK at du skal have partoutbillet/armbånd for at kunne deltage i festivalens arrangementer, men har du allerede købt et,  kan du altid vende tilbage og tilkøbe arrangementer, hvis du ikke fik det hele med i første omgang. Du skal kun købe ét armbånd (pr. person), det gælder for hele Festivalen.

Du er velkommen til at ringe eller komme forbi FOF's kontor i vores åbningstid, hvis vi kan hjælpe med noget.

Vi glæder os til at se dig :)