Skip to content

Find guld og glæde i garnkurven - FOR MEDLEMMER af GuG

Find guld og glæde i garnkurven - FOR MEDLEMMER af GuG

KUN FOR MEDLEMMER af Garn uden Grænser
For ikke medlemmer klik her

Din garnkurv er en skattekiste – den er fyldt med gode rester og lækre impulskøb!

Få inspiration og god vejledning til at dykke ned i dine gemmer og lær at bruge, hvad du har.

Foredraget giver en humoristisk tilgang til vores trang til at købe garn og er fyldt med både praktiske og kreative tips, som alle kan få nytte af.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Garn uden Grænser tyvstarter Strikkefestivalen allerede fredag eftermiddag med to arrangementer, der afvikles på almindelige medlemsvilkår. Det betyder, at du som medlem af Garn uden Grænser kan deltage gratis. MEN du skal tilmelde dig her, da vi har begrænset plads, og billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet.

Strikkefestivalen er arrangeret af foreningen Garn uden Grænser og afvikles i weekenden d. 17.-18. juni 2023. FOF er teknisk arrangør i forhold til tilmelding/betaling. Vær derfor opmærksom på, at det ikke er FOF's sædvanlige betalingsbetingelser, der er gældende. 

På Garn uden Grænsers hjemmeside kan du få det fulde overblik over festivalen inkl. stande, betalingsbetingelser, rabataftaler, øvrige arrangementer, sponsorer, samarbejdspartnere og meget mere. Her kan du også se hvordan du bliver medlem af foreningen Garn uden Grænser, hvis du ikke allerede er det og har lyst til at blive det. 

Du er velkommen til at ringe eller komme forbi FOF's kontor i vores åbningstid mandag - torsdag kl. 10-12, hvis vi kan hjælpe med noget.

Vi glæder os til at se DIG :)