Skip to content

Undskyld hvis vi roder lidt på hjemmesiden. Vi er ved at gøre efterårets mange spændende tilbud klar - højskoler, ture, rejser, foredrag, kurser og workshops. En masse gode kendinge og en masse nyheder. Alt vil være tilmeldingsklar inden sommerferien. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du direkte besked. Vi glæder os til at se dig!

Mine yndlingsteknikker

Der er strikketeknikker, som jeg vender tilbage til gang på gang. Teknikker der "bare ligger godt i hånden". Teknikker der giver mig en strikkeglæde - både fordi de er skønne at strikke, men også fordi de er flotte at se på.

Jeg elsker at strikke - og jeg elsker det meditative i at flytte masker fra den ene pind til den anden pind. 

I mine allerførste bogudgivelser brugte jeg meget krudt på at finde nye, ukendte teknikker jeg efterfølgende kunne bruge til undervisning. I dag strikker jeg de teknikker jeg holder af.  

Jeg tager strikkeprøver med på nogle af min yndlingsteknikker - og også fortælle om, hvordan jeg har udviklet på dem efterhånden. I kan prøve at strikke i forskelligt materiale. Materialevalget betyder nemlig ufattelig meget for det endelige udtryk.

Medbring pinde nr 3, 3½, 4, 5.
 

Information

  • Dato 18.06.2023-18.06.2023
  • Adresse Multikulturhuset - Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Lokale Salen
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 18.06.2023 13:00-16:00 Multikulturhuset - Sønderborg Annette Danielsen

Annette Danielsen

Annette Danielsen er designer med stort D. Det er det, hun gør, og hun er god til det! Efter over 25 udgivelser er hun en af de danske strikkedesignere, som har produceret flest modeller. Hver eneste bog er en oplevelse ind i et helt unikt univers, hvor billeder af inspiration, modeller, farver og layout går op i en højere enhed.

Annette Danielsens designs har alle en historie bag sig. Annette Danielsens modeller er godt gennemarbejdet, har smukke detaljer, varierede teknikker og en fantastisk finish. Modellerne her på siden er alle fra hendes flotte strikkebøger. Vi gør opmærksom på, at opskrifterne udelukkende findes i bøgerne, som kan tilkøbes på hver enkelt model.