Skip to content

Da FOF Svendborg slår sig sammen med FOF Odense – Fredericia – Middelfart - Assens, vil denne hjemmeside forsvinde ved årsskiftet. Hvis du fremover ønsker information eller gerne vil følge med i, hvilke hold/kurser FOF Svendborg udbyder, kan du finde det på https://www.fof.dk/da/odense-fredericia-middelfart Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe på 6611 6845 eller skrive en mail til info@fof-ofm.dk

FOF Odense-Svendborg-Fredericia-Middelfart-Assens

En safari i helvede

En safari i helvede

En safari fra helvede

Tom Buk-Swienty, forfatter.

Kom til et spændende foredrag med den dygtige formidler Tom Buk-Swienty, som er en prisvindende forfatter med en lang række bøger bag sig, blandt andet Slagterbænk Dybbøl, Dommedag Als, Løvinden og Undervejs.

Ved foredraget vil forfatteren fortæller om tilblivelsen af sin nyeste udgivelse ”En safari fra helvede”. Udkommer 12. september 2022.

Tom Buk-Swienty vil fortælle historien om de knap 30 sønderjyder, der forklædt som danske sømænd i det tyske kejserriges tjeneste under 1. Verdenskrig blev sendt på en hemmelig, halsbrækkende mission til kolonien Tysk Østafrika.  Selv om alt det, sønderjyderne skulle igennem, næsten er for utroligt til at være sandt, er der tale om virkelige hændelser. De beskrives via deltagernes øjenvidneberetninger og erindringer og er baseret på samtidige og unikke dokumenter fra arkiver i Tyskland, England og Danmark.

Forfatteren er bosiddende i Svendborg.