Skip to content
Syning Odense FOF aftenskole

Kreative kurser

Kreative kurser

Slip din kreativitet løs

Drømmer du om at udfolde dig kreativt? Hos FOF Odense – Fredericia – Middelfart – Assens kan du udfolde dig kreativt i lige det felt, som du har lyst til! Her vil du kunne vælge bæredygtige hobbyer, som er med til at hjælpe miljøet omkring os, alt imens du hygger dig med en kreativ hobby. Kun du sætter grænsen for, hvor mange hobbyer du vil have i gang.

Dette gælder om du er interesseret i:

  • Maling
  • Tegning
  • Syning og design
  • Smykker
  • Blomster
  • Strik, hækling og brodering
  • Keramik

Vi har også andet kreativt, hvor du kan prøve kræfter med dekorering af julekugler eller noget helt tredje. Vi har en masse hold, som du kan prøve kræfter med. Måske har du endda lyst til at prøve kræfter med flere ting – så har du muligheden her!

På vores kurser kan du dygtiggøre dig og få brugt dine kreative evner.

Bæredygtighed

Flere af vores kurser bæredygtige, idet der bliver gjort brug af naturmaterialer, og derved er vi med til at skabe balance og ikke ødelægge vores livsgrundlag. Det er nemlig brug af jordens materialer på en god og ordentlig måde, som er bedst. Dette kan bl.a. ses på kurset i blomsterdekorationer, hvor der bliver gjort brug af råmaterialer, som stammer fra naturen.

Fællesskab for alle pengene

Her vil du opleve et helt anderledes fællesskab, som du ikke finder andre steder! Du vil møde andre ligesindede folk, som deler de samme interesser som dig. Det er alt fra tegneentusiaster til synørder.

Hvem bliver du undervist af?

Vores undervisere er de bedste, som findes! De har en omfattende erfaring inden for deres område, og de står klar til at hjælpe dig med at mestre det. De brænder nemlig for deres fag og vil gerne hjælpe dig med at udvikle dig.

 

Så skynd dig at tilmelde dig et eller FLERE af vores hold. Vi er sikre på, at du vil komme til at elske dem.