Skip to content

Spansk

Spansk

Om det at lære spansk

”Er lige kommet hjem fra 14 solfyldte dage. Det var fantastisk, at jeg faktisk kunne bruge den smule spansk, jeg har lært på stedet. Jeg brugte det på markedet, ved parkering, på restaurant og når vi var ude at handle. Min mand var lidt målløs, og det var jeg faktisk også selv. Det giver blod på tanden til mere.”
- Ulla, efter 54 lektioner spanskundervisning

Land og kultur

Hvor går din tur hen? Skal du til Malaga eller Mallorca, men du mangler lige at finpudse dit spanske? FOF Odense har lige det hold, som du mangler. At lære spansk betyder nemlig, at du vil kunne kommunikere med mange flere! Vidste du, at mere end 358 millioner mennesker taler spansk som modersmål og mere end 417 millioner mennesker er spansktalende på verdensplan – det er et af de mest talte sprog i verden! Så skynd dig at tilmelde dig et kursus og få det meste ud af fortovscafeer, sol og folkeliv. Efter et kursus i spansk vil du opleve, at du kommer endnu tættere på de lokale og kulturen på din rejse i Spanien. 

Det spanske sprog

Hos FOF Odense kan du tilmelde dig spansk og få helt nye sproglige kompetencer. Her tilbyder vi dig spansk både for:
- Begyndere
- Let øvede
- Øvede
Så derfor kan alle være med og finde et hold, som passer deres niveau. Vores undervisning lærer dig alt fra korte gloser til mere flydende samtaler. Du vil lære at kunne have en samtale med andre samt læse tekster på spansk, som I vil diskutere i plenum. 

Vores undervisere

Hos FOF er vores undervisere kompetente. Flere af vores undervisere har spansk som modersmål og har læst spansk på universitetet eller studerer det spanske sprog. 

Så tag et kursus i spansk, så du er klar til din næste rejse til Spanien eller andre lande, hvor man taler spansk. Så kan du, næste gang du sidder på en fortovscafe, bestiller din mad flydende på spansk. Eller du kan overraske dine venner og familie med dit spanske sprog!

 
Filtrér