Skip to content

Kontoret har sommerferielukket og er tilbage igen den 8. august. Du kan stadig tilmelde dig det du gerne vil gå til via hjemmesiden og få besked som en af de første, når vi har mere inspiration, spændende kurser, nyheder og events nær dig... Du ønskes en rigtig god sommer og på gensyn!

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Fra balletskolen i 2019

Balletskole for børn (6-13 år)

En uge med balletundervisning for både drenge og piger

Du undervises i balletøvelser på gulvet og på den nye trampolin-lignende cellerciser. Det bliver en sjov og lærerig uge, med en hel anden og skøn måde at bevæge sig på.

Du får prøvet ballettens gode træning og cellerciserens skånsomme effekt i både led og muskler samtidig med at du får en bedre balance.

Du vil få lært en masse gode øvelser og bevægelser, som du kan vise, når ugen sluttes af med lille balletopvisning. Den foregår fredag, hvor forældre, søskende, venner og bedsteforældre er mere end velkommen til at deltage.

HUSK at medbringe mad, drikke og frugt til hver dag.

STADIG ÅBEN FOR TILMELDING så længe der er pladser...

Information

  • Dato 01.08.2022-05.08.2022
  • Adresse Idrætsbygningen
    Brostræde 3-5
    6000 Kolding
  • Lokale Træningssal 1, 2.sal
  • Bemærkninger Tilmelding skal ske i barnets navn. Skostørrelsen og bluse-størrelse skrives i beskedfeltet i tilmeldingsforløbet sammen med navnet på en forælder og barnets alder. Deltagerbetalingen inkluderer et par børneballetsko, balletstrømperbukser og balletdragt.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 01.08.2022 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ying Chen
2 Tirsdag 02.08.2022 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ying Chen
3 Onsdag 03.08.2022 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ying Chen
Se alle Se færre
Ying Chen
Underviser

Ying Chen

Underviser i både kinesisk og balletlignende motion.

Som underviser i kinesisk
Jeg er uddannet cand.merc. i Danmark og ingeniør i Kina.

I begge lande har jeg mange års erhvervserfaring i forskellige brancher, der giver mig en dybere forståelse af både kulturelle, samfunds-, uddannelses- og forretningsmæssige forskelle mellem Kina og Danmark.

I 5 år har jeg undervist i kinesisk hos FOF Sydjylland.

Som underviser i balletlignende motion
De seneste 15 år har ballet været en vigtig del af mit liv. Glæden ved at danse og kærligheden for alle former for dans, er grunden til jeg underviser i ballet. Undervisningen er for alle aldre, hvor der altid er plads til, at man kan være sig selv og have det sjovt.

Jeg har trænet som klassisk balletkursist hos 3 klassiske balletdansere/undervisere i 8 år, og jeg mener at ALLE kan træne med balletøvelse som træningsform. Vi har alle brug for bedre koncentration, balance, styrke og fleksibilitet.

Vi tilpasser bevægelser og laver balletøvelser, så du føler dig glad og elegant. Dans er nemlig en rigtig god måde at få et godt fysisk og mentalt velvære på, samtidig med at man belønnes med en god kropsholdning og graciøse bevægelser.