Skip to content
Hav det sjovt på balletskolen med Ying hos FOF Sydjylland

Balletskole for børn (6-13 år)

En uge med balletundervisning for både drenge og piger

Der undervises i balletøvelser på gulvet og på den nye trampolin-lignende cellerciser. Det bliver en sjov og lærerig uge, med en hel anden og skøn måde at bevæge sig på. Du får prøvet ballettens gode træning og cellerciserens skånsomme effekt i både led og muskler samtidig med at du får en bedre balance.

Du vil få lært en masse gode øvelser og bevægelser, som du kan vise, når ugen sluttes af med lille balletopvisning. Den foregår fredag, hvor forældre, søskende, venner og bedsteforældre er mere end velkommen til at deltage.

HUSK at medbringe mad, drikke og frugt til hver dag.

STADIG ÅBEN FOR TILMELDING så længe der er pladser...

Information

  • Dato 07.08.2023-11.08.2023
  • Adresse Idrætsbygningen
    Brostræde 3-5
    6000 Kolding
  • Lokale Træningssal 1, 2.sal
  • Bemærkninger Tilmelding skal ske i en forældres navn og fødselsdato. Der kan tilmeldes et eller flere børn samtidig. I beskedfeltet i tilmeldingsforløbet SKAL barnets eller børnenes navn og fødselsdato oplyses sammen med sko størrelse, højde og vægt til indkøb af balletdragt.Prisen inklusive balletsko på den første dag og dragt, samt trikot til optræden på sidste dag.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 07.08.2023 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ying Chen
2 Tirsdag 08.08.2023 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ying Chen
3 Onsdag 09.08.2023 09:00-12:15 Idrætsbygningen Ying Chen
Se alle Se færre
Ying Chen
Underviser

Ying Chen

Underviser i både kinesisk og balletlignende motion.

Som underviser i kinesisk
Jeg er uddannet cand.merc. i Danmark og ingeniør i Kina.

I begge lande har jeg mange års erhvervserfaring i forskellige brancher, der giver mig en dybere forståelse af både kulturelle, samfunds-, uddannelses- og forretningsmæssige forskelle mellem Kina og Danmark.

I 7 år har jeg undervist i kinesisk hos FOF Sydjylland.

Som underviser i balletlignende motion
De seneste 17 år har ballet været en vigtig del af mit liv. Glæden ved at danse og kærligheden for alle former for dans, er grunden til jeg underviser i ballet. Undervisningen er for alle aldre, hvor der altid er plads til, at man kan være sig selv og have det sjovt.

Jeg har trænet som klassisk balletkursist hos 3 klassiske balletdansere/undervisere i 8 år, og jeg mener at ALLE kan træne med balletøvelse som træningsform. Vi har alle brug for bedre koncentration, balance, styrke og fleksibilitet.

Vi tilpasser bevægelser og laver balletøvelser, så du føler dig glad og elegant. Dans er nemlig en rigtig god måde at få et godt fysisk og mentalt velvære på, samtidig med at man belønnes med en god kropsholdning og graciøse bevægelser.