Skip to content
Fra kunstskolen med Gitte Lustrup i 2017

Kunstskole

Kunstskolen for børn og unge på 6-16 år

Kreativt billedværksted for børn og unge

En hyggelig og lærerig uge, hvor alle børn, der er vilde med at male og tegne og formgive, kan deltage! Vi vil sammen lave kunsteksperimenter og slippe fantasien løs!

Der vil være undervisning for den enkelte kunstner, sådan at både nye og øvede får det optimale ud af kunstskolen. I ugens løb vil vi komme rundt om flere forskellige måder at være kreativ på. Der skal males med akrylmaling på lærreder. Måske laver vi en formgivningsopgave, så den rumlige billedkunst sættes i spil. Vi prøver mange forskellige teknikker både med maling, farver og blyant, og meget, meget mere. Der er bundne opgaver, men også plads og mulighed for fordybelse i egne individuelle tegne/male-projekter!

Det bliver en uge i kreativitetens tegn, hvor kunstneren får lov til at udfolde sig kreativt på sit eget niveau, men med en masse nye udfordringer og opgaver med plads til medbestemmelse og udfoldelse af gode idéer. Vi slutter altid af med en lille fernisering, for dem du gerne vil invitere - eksempelvis forældre, venner, bedsteforældre, osv.

HUSK at medbringe mad, drikke og frugt til hver dag.

STADIG ÅBEN FOR TILMELDING så længe der er pladser...