Skip to content
Gå til keramik for børn og unge i ferien

Keramikskole (8-16 år)

En hyggelig og lærerig uge, hvor alle børn kan prøve at lave keramik

Vi vil arbejde med pladeteknik, modellering og bruge gipsforme til at fremstille keramikken i. Vi lader os inspirere af tidens trend og laver hovedsageligt brugskeramik.

Der arbejdes i stentøjsler, der tåler at stå såvel ude som inde. Tingene kan glaseres med glasurer, der er fødevaregodkendte.

Har du længe drømt om at lave keramik, så meld dig til kurset, så vil underviseren guide dig rundt i keramikkens verden. Det bliver en uge i keramikkens tegn, hvor kunstneren får lov til at udfolde sig til brugskunst på sit eget niveau.

Ugen afsluttes med en lille fernisering, for dem du gerne vil invitere.

HUSK at medbringe mad, drikke og frugt til hver dag.

STADIG ÅBEN FOR TILMELDING så længe der er pladser...

Information

  • Dato 26.06.2023-30.06.2023
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale 1.04 Keramik/Glas
  • Bemærkninger Tilmelding skal ske i en forældres navnog fødselsdato. Der kan tilmeldes fbåde et og flere børn samtidig. I beskedfeltet i tilmeldingsforløbet SKAL barnets eller børnenes navn og fødselsdato oplyses.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.06.2023 09:00-12:40 KUC Lene Birgitte Knudsen
2 Tirsdag 27.06.2023 09:00-12:40 KUC Lene Birgitte Knudsen
3 Onsdag 28.06.2023 09:00-12:40 KUC Lene Birgitte Knudsen
Se alle Se færre
Lene Birgitte Knudsen
Underviser

Lene Birgitte Knudsen

Jeg er uddannet Keramisk Formgiver fra Designskolen i Kolding, dengang den hed Kunsthåndværkerskolen og havde fokus på det gode håndværk. Desuden har jeg været i lære som Pottemager, hvor vi producerede Bjørn Wiinblads design, og studeret på Penland School of Craft i USA.

I mit keramiske virke, arbejder jeg med alt fra design, unika, udsmykninger, gips modellering, ler støbning, 3D-print og materiale forskning.

Jeg har bl.a. arbejdet som Designer i eget regi, for danske og internationale virksomheder og har tidligere undervist på bl.a. Designskolen i Kolding og Engelsholm Højskole.

Se mere her:
www.FormPlusDesign.dk
@lbkdesignstudio