Skip to content
Anders Agger INDEFRA

Anders Agger - INDEFRA

Kom tættere på den prisbelønnede tv-journalist fra DR, Anders Agger, i et skarpt og åbenhjertigt medie-foredrag

Anders Agger har med årene markeret sig stærkt på både på DR1 og DR2, når han i sine dokumentarprogrammer udfordrer og udforsker den måde vi lever med hinanden på.

Han har lavet længerevarende programmer om både døden, Heavy Agger, Herlufsholm Kostskole og Kongehuset. Og i de senere år har særligt serien INDEFRA trukket stor opmærksomhed, når Anders Agger har fået adgang til endnu et særligt miljø: Fra kontroversielle dyreforsøg til sårbare patienter på den psykiatriske afdeling.

I foredraget vil han – på sin underspillede facon – vise tilhørerne ind i kulissen af de mange overvejelser og hensyn, der er, når man eksponerer mennesker i bedste sendetid. Og der vil være både stærke og underholdende klip undervejs i hans optræden.

Information

  • Dato 05.03.2023-05.03.2023
  • Adresse Kolding Teater - Comwell
    Skovbrynet 1
    6000 Kolding
  • Lokale teatersalen
  • Bemærkninger Ekstra mulighed.I forbindelse med dette foredrag tilbyder hotel Comwell, at der kan tilkøbes kaffe/te med kage til pausen.Pris: Kaffe/te med kage kr. 60 ved forud køb ellers kr. 75 på aftenen.Bestilles, som tilkøb under billetkøbet. Bestilling af kaffe/te med kage foregår, som tillægsbestilling for hver billet du køber.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 05.03.2023 14:00-16:00 Kolding Teater - Comwell Anders Agger

Anders Agger