Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre sommerens og efterårets hold klar... få besked som en af de første, når de er klar

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Anders Agger INDEFRA

Anders Agger INDEFRA

Kom tættere på den prisbelønnede tv-journalist fra DR, Anders Agger, i et skarpt og åbenhjertigt medie-foredrag

Anders Agger har med årene markeret sig stærkt på både på DR1 og DR2, når han i sine dokumentarprogrammer udfordrer og udforsker den måde vi lever med hinanden på.

Han har lavet længerevarende programmer om både døden, Heavy Agger, Herlufsholm Kostskole og Kongehuset. Og i de senere år har særligt serien INDEFRA trukket stor opmærksomhed, når Anders Agger har fået adgang til endnu et særligt miljø: Fra kontroversielle dyreforsøg til sårbare patienter på den psykiatriske afdeling.

I foredraget vil han – på sin underspillede facon – vise tilhørerne ind i kulissen af de mange overvejelser og hensyn, der er, når man eksponerer mennesker i bedste sendetid. Og der vil være både stærke og underholdende klip undervejs i hans optræden.

Information

  • Dato 05.03.2023-05.03.2023
  • Adresse Kolding Teater - Comwell
    Skovbrynet 1
    6000 Kolding
  • Lokale teatersalen
  • Bemærkninger Ekstra mulighed.I forbindelse med dette foredrag tilbyder hotel Comwell, at der kan tilkøbes kaffe/te med kage til pausen.Pris: Kaffe/te med kage kr. 60 ved forud køb ellers kr. 75 på aftenen.Bestilles, som tilkøb under billetkøbet. Bestilling af kaffe/te med kage foregår, som tillægsbestilling for hver billet du køber.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 05.03.2023 14:00-16:00 Kolding Teater - Comwell Anders Agger

Anders Agger