Skip to content

Tilmelding er ikke mulig indtil mandag den 2. oktober kl. 05.00 pga. opdatering af IT-systemerne

Hør foredraget om krigen i Ukraine

Anders Puck Nielsen - Krigen i Ukraine

Anders Puck Nielsen har fulgt krigen i Ukraine tæt, siden den brød ud i februar 2022, og han er blevet en kendt stemme i medierne, når det kommer til netop Ukraine-krigen.

I sit interessante og tankevækkende foredrag tager Anders dig med rundt om hele Ukraine-Rusland-problemstillingen. Han beskriver, hvorfor krigen startede, og hvad Putin egentlig ville opnå med den. Han tager også fat i, hvorfor krigen betegnes som en russisk fiasko, og han reflekterer over, hvad det kommer til at betyde fremover…

Anders er en fremragende formidler, og hans rolige og pædagogiske fortællestil gør de militære problemstillinger både spændende og forståelige. Hans brede militære viden gør ham i stand til at sætte tingene i kontekst, og han er dygtig til at skabe en behagelig atmosfære, selvom emnerne er alvorlige.

Information

  • Dato 15.11.2023-15.11.2023
  • Adresse Hotel Kløver Es
    Brystrupvej 2
    6230 Rødekro
  • Bemærkninger Bemærk: Billetprisen er inkl. kaffe/te med kage i pausen Ekstra tilkøbs mulighed: I forbindelse med dette foredrag tilbyder Hotel Kløver Es, at der kan tilkøbes dagens ret: flødegullasch med kartoffelmos, gulerødder og rødbeder til kr. 100,00. Spisningen foregår fra kl. 17.30. Bestilling af tilkøb: Foregår som tillægsbestilling for hver billet du køber. Med billetten følger en spisekupon, som du afleveres i restauranten. Uden spisekupon kan der ikke spises – så tilkøb flødegullasch med kartoffelmos, gulerødder og rødbeder til kr. 100, når du køber din billet til foredraget.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 15.11.2023 19:00-21:00 Hotel Kløver Es Anders Puck Nielsen
Oplev Anders Puck Nielsen hos FOF Sydjylland
Foredragsholder

Anders Puck Nielsen

Anders er søofficer, sprogofficer og militæranalytiker med en master i pædagogisk udviklingsarbejde. Tankevækkende foredrag om krigen i Ukraine samt om nutidig og fremtidig krigsførelse.

Tilkøb ved bestilling

Man kan under købsforløbet tilkøbe en spisekupon til flødegullasch med kartoffelmos, gulerødder og rødbeder for kr. 100, som nydes inden foredraget.

Flødegullasch med kartoffelmos