Skip to content
Hør foredraget om krigen i Ukraine

Anders Puck Nielsen - Krigen i Ukraine

Anders Puck Nielsen har fulgt krigen i Ukraine tæt, siden den brød ud i februar 2022, og han er blevet en kendt stemme i medierne, når det kommer til netop Ukraine-krigen.

I sit interessante og tankevækkende foredrag tager Anders dig med rundt om hele Ukraine-Rusland-problemstillingen. Han beskriver, hvorfor krigen startede, og hvad Putin egentlig ville opnå med den. Han tager også fat i, hvorfor krigen betegnes som en russisk fiasko, og han reflekterer over, hvad det kommer til at betyde fremover…

Anders er en fremragende formidler, og hans rolige og pædagogiske fortællestil gør de militære problemstillinger både spændende og forståelige. Hans brede militære viden gør ham i stand til at sætte tingene i kontekst, og han er dygtig til at skabe en behagelig atmosfære, selvom emnerne er alvorlige.

Information

  • Dato 24.10.2023-24.10.2023
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale Auditoriet
  • Bemærkninger Tilkøbs mulighed: I forbindelse med dette foredrag tilbyder Cafe Hos Martin i KUC, at der kan tilkøbes kaffe/te med kage kr. 50 ved forud køb normalpris kr. 65 Bestilling af tilkøb: Foregår som tillægsbestilling for hver billet du køber. Med billetten følger en spisekupon, som du afleverer til personalet der er til stede. Vi ved ikke om cafeen har åbent underarrangementet. Så tilkøb kaffe/te med kage kr. 50, når du køber din billet til foredraget.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.10.2023 18:30-20:30 KUC Anders Puck Nielsen
Oplev Anders Puck Nielsen hos FOF Sydjylland
Foredragsholder

Anders Puck Nielsen

Anders er søofficer, sprogofficer og militæranalytiker med en master i pædagogisk udviklingsarbejde. Tankevækkende foredrag om krigen i Ukraine samt om nutidig og fremtidig krigsførelse.