Skip to content

Kontoret har sommerferielukket og er tilbage igen den 8. august. Du kan stadig tilmelde dig det du gerne vil gå til via hjemmesiden og få besked som en af de første, når vi har mere inspiration, spændende kurser, nyheder og events nær dig... Du ønskes en rigtig god sommer og på gensyn!

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Suzi og hendes bror

Datter af en havnearbejder

Kom med på en tidsrejse gennem 60’ernes og 70’ernes rivende udvikling, set med et arbejderbarns øjne fra bunden af de københavnske brokvarterer. I løbet af fortællerens opvækst i 60’erne og 70’erne rykkede Danmark fra klassesamfund til velfærdsstat og gav selv arbejderbørn muligheder, som forældre og forfædre aldrig før havde haft.

Med klassekampe, kvinde- og seksualfrigørelse, teknologiske og socialudvikling, trak disse to årtier en grænse mellem i går og i dag.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 23.09.2022 10:00-12:15 KUC Suzi Elena Apelgren

Suzi Elena Apelgren

Vi hører bl.a. om livet på havnen, hvor Suzis far var havnearbejder, og hvor hun ofte var med på arbejdet. I videoen forneden er lydsiden en bid fra lydbogs-udgaven af "Datter af en havnearbejder", mens billedsiden er smalfilm optaget af havnearbejdere.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

En smagsprøve på "Datter af en havnearbejder"