Skip to content
Bliv klogere på tidens trends med Anne Glad

Anne Glad

Bliv klogere på tidens trends med Anne Glad

Oplev Anne Glad, når hun nørder nye trends og zoomer ind på danskernes forbrug

Livsstilsekspert Anne Glad ser nærmere på de sidste års kriser og hvordan det har påvirket danskernes forbrug. Hvad er det, der ryger i kurven, og hvorfor køber vi de varer, vi gør? Hvilke nye trends skal vi holde øje med, og hvordan påvirker det vores dagligdag?

Anne Glad elsker at nørde med nye trends og forbrugerfakta. Siden 2010 har Anne Glad optrådt som livsstilsekspert i det populære DR1-format ”Kender du typen?”.

Hun er kendt for at have fingeren på pulsen med danskernes livsstil og styr på forbrugsdata. Som f.eks. da hun i sin tredje bog ”Danskernes mad” (2017) tog vores madkultur under kærlig behandling med udgangspunkt i Nielsen-data om vores dagligvareindkøb.

Interessen for danskernes forbrug stammer fra en lang karriere i reklamebranchen, men faktisk var hendes oprindelige afsæt en cand.mag. i nordisk litteratur og medievidenskab. I dag arbejder hun med foredrag, podcast, tv og som skribent.


Foredraget er et Kolding Talks arrangement.

Kolding Talks er skabt i samarbejde mellem aftenskoler og biblioteket i Kolding - med det formål, at udvikle og eksperimentere med forskellige debatkoncepter med fokus på at inddrage publikum i debatten - fordi vi tror på, at samtale fremmer forståelsen.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Teaser video med Anne Glad.