Skip to content
Oplev Clement Kjersgaard hos Kolding Talks i samarbejde med FOF Sydjylland

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard: USA, Kina og de næste 25 års verdenshistorie

Hvad vil USA? Hvad vil Kina? Hvordan ser verdens fremtid ud? Hør Clement Kjersgaard, Niels Bjerre-Poulsen (USA) og Camilla Tenna Nørup Sørensen (Kina)

Vi får også besøg af Camilla Tenna Nørup Sørensen og Niels Bjerre-Poulsen, som vil fortælle og svare på spørgsmål om USA og Kinas aktuelle situationer på det globale, politiske verdenskort.

Niels og Camilla er to af forfatterne bag bogen “Verdens Magter” (fra RÆSON), der i 2021 udkommer i en helt ny udgave. Kolding Talks står i samarbejde med RÆSON bag arrangementet, hvor de begge holder hver deres foredrag og mødes i en diskussion. Til sidst holder Clement Kjersgaard (der er redaktør af bogen, udgiver af RÆSON, samt tv-vært, mm.) foredraget: De næste 25 års verdenshistorie (og dagen igennem er han ordstyrer).


Foredraget er et Kolding Talks arrangement.

Kolding Talks er skabt i samarbejde mellem aftenskoler og biblioteket i Kolding - med det formål, at udvikle og eksperimentere med forskellige debatkoncepter med fokus på at inddrage publikum i debatten - fordi vi tror på, at samtale fremmer forståelsen.