Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Oplev Peter Viggo Jakobsen når han kommer til Vojens med sit debatskabende foredrag - Hvem vinder Ukrainekrigen?

Peter Viggo Jakobsen - Krig overalt

Hvad sker der og hvad betyder det for os?

Ukraine, Gaza, Sudan, Det Røde Hav - Hvorfor ser vi så mange krige på samme tid lige nu? Hvorfor får vi sværere ved at håndtere dem? Og hvad ender det med?

Kom og hør Peter Viggo Jakobsen fra Forsvarsakademiet give sin analyse af verdens sikkerhedspolitiske tilstand og udviklingen i årene der kommer. Nøglen til at forstå udviklingen er det forværrede forhold mellem stormagterne, som gør det sværere at handle kollektivt og giver rum til flere aktører.

Information

  • Dato 02.10.2024-02.10.2024
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale Auditoriet
  • Bemærkninger Ekstra tilkøbs mulighed: I forbindelse med dette foredrag tilbyder Cafe Hos Martin i KUC, at der kan tilkøbes kaffe/te med gl. dags æblekage til kr. 65 til pausen ved køb sammen med billetten. Vi kan ikke love, at der vil være åbent i Cafe Hos Martin i KUC i pausen. Er der åbent vil det ikke være muligt, at køb gl. dags æblekage. Bestilling af tilkøb: Foregår som tillægsbestilling for hver billet du køber. Med billetten følger en kupon, som du afleverer, når du henter det du har tilkøbt. Tilkøb kaffe/te med gl. dags æblekage, når du køber din billet til foredraget.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 02.10.2024 18:30-20:30 KUC Peter Viggo Jakobsen
Peter Viggo Jakobsen
Foredragsholder

Peter Viggo Jakobsen

Peter Viggo Jakobsen har en Ph.d. i international politik og er nr. 25 på listen over de 50 mest citerede eksperter i Danmark i 2021. Har er lektor ved Institut for Strategi på forsvarsakademiet, samt professor ved Center for War Studies på Syddansk Universitet.

Peter Viggo Jacobsens ekspertiser er: Dansk og nordisk forsvars- og sikkerhedspolitik, FN og international fred og sikkerhed, fredsoperationer, civil-militært samarbejde, konflikthåndtering, militær magtanvendelse, tvangsdiplomati og strategi. udtaler sig ofte i danske og internationale medier om forsvars- og sikkerhedspolitiske emner. Han holder løbende foredrag om disse emner, har vundet flere formidlingspriser og var årets underviser ved Institut for Statskundskab i 1999.