Skip to content
Oplev Thure Lindhardt i Kolding med hans inspirerende foredrag - Vi ved jo, hvad det er at være menneske

Thure Lindhardt

Thure Lindhardt - Vi ved jo, hvad det er at være menneske

Broen, Engle & Dæmoner, Flammen og Citronen, Blå mænd – vi kunne blive ved. Vi kender alle Thure Lindhardt og mon ikke de fleste af os har set en eller flere film eller teaterstykker han har medvirket i?

Nu kan du møde ham hos FOF i Kolding… 

Thure Lindhardt startede sin karriere tidligt og har fra begyndelsen været drevet af en helt særlig professionalisme, der har gjort ham til en internationalt kendt og i særdeleshed anerkendt skuespiller. I foredraget tager Thure Lindhardt afsæt i sit professionelle liv, i kunst og formidling og det at turde tage sig selv alvorligt. Et inspirerende foredrag om indlevelse, skuespil og hvorfor vi mennesker fortæller historier.

Thure Lindhardt har ikke bare opnået anerkendelse herhjemme for sin medvirken i store spillefilm og tv-serier som Broen, Flammen og Citronen og Blå mænd, han har også fået international succes med roller i storfilm som Engle og Dæmoner og The Fast and the Furious 6.

Thure Lindhardts foredrag giver tilhørerne et sjældent indblik i livet som skuespiller og brænder for at formidle kunst og dannelse. Thure Lindhardt er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1998 og har siden da medvirket i en lang række danske og internationale film, tv-serier og teaterforestillinger. Herhjemme er han gennem årene blevet anerkendt og hædret for sit skuespil med adskillige priser deriblandt Reumerts Talentpris, Hartmann-Fondens Diplompris og Teaterpokalen.

I 2000 fik Thure Lindhardt sit gennembrud med spillefilmen Her i nærheden og medvirkede derefter i andre danske filmsucceser som Nordkraft (2005), Flammen & Citronen (2008), Blå mænd (2008) og Sandheden om mænd (2010). Thure Lindhardt er vokset op i Roskilde og vidste fra barnsben, at han ville være professionel skuespiller. Da han var bare 12 år gik han til audition til en rolle i Bille Augusts Oscar-vindende Pelle Erobreren (1987). Siden sin tv-serie debut i 1998 i Strisser på Samsø har Thure Lindhardt også medvirket i flere populære danske og internationale tv-serier heriblandt Edderkoppen (2000), Rejseholdet (2002), The Borgias (2013), Badehotellet (2016) og senest The Last Kingdom (2017).

I 2019 udgav Thure Lindhardt sammen med Rune Skyum-Nielsen bogen “Vi ved jo hvordan det er at være menneske”, der er et unikt indblik i hoved og hjertekule på Thure selv.

Derudover har Thure i efteråret 2020 medvirket i bookazinet “Omtanke” (Muusmanns Forlag i samarbejde med Christian Have), hvor læserne kommer helt tæt på skuespilleren. Gennem en dybdegående og inspirerende samtale kommer han ind på de evigtgyldige temaer: livsformål, nærvær, tro, håb og kærlighed – temaer han også berører i sine foredrag.