Skip to content
Jens Jacob Tychsen som Hr Weyse fra Badehotellet

Hr Weyse fra Badehotellet - Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I dette helt nye og eksklusive musikalske foredrag kan du se masser af fotos, film og sjove fraklip, som med garanti bringer latteren frem!

Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

De viste fotos fra Badehotellet er taget af fotograf Mike Kollöffel.

Information

  • Dato 14.10.2021-14.10.2021
  • Adresse Hotel Rødding
    Rødding Torvet 8
    6630 Rødding
  • Lokale Teatersalen
  • Bemærkninger Inkluderet i prisen er kaffe/te og lagkage a la hr. Dupont. Lige som vi oplever gæsterne får på Badehotellet. Ekstra mulighed. I forbindelse med dette foredrag tilbyder vi, at der kan tilkøbes en middag før foredraget kl. 17.30 til. kr. 140. Middagen er inspireret af de alle de dejlige middage der også spises på badehotellet og er oksesteg med waldorfsalat i fuglerede, snitbønner, kartofler, asier samt oksestegsauce a la Fru Andersen Bestilling af middagen foregår, som tillægsbestilling for hver billet du køber. Der kan også købes øl, vand og vin i pausen. Pladserne i salen fordeles efter købsrækkefølgen. Dørene åbnes kl. 18.30.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 14.10.2021 19:00-21:30 Hotel Rødding Jens Jacob Tychsen
Jens Jacob Tychsen
Foredragsholder

Jens Jacob Tychsen

Tilkøb ved bestilling

Oksesteg med waldorfsalat, snitbønner, kartofler, asier, samt oksestegssauce a'la fru Andersen.

Oksesteg med waldorfsalat i fuglereder, snitbønner, kartofler, asier samt oksestegsauce a'la fru Andersen

Lokation

Teatersalen på Rødding Hotel.

Teatersalen på Hotel Rødding