Skip to content
Kvindernes stemmer i Israel-Palæstina konflikten

Kvindernes stemmer i Israel-Palæstina konflikten

Kvindernes stemmer i Israel-Palæstina konflikten

Konflikten i Israel-Palæstina har eksisteret siden den jødiske stat Israel blev dannet i 1948 – og mennesker fra bl.a. Europa og Danmark er flyttet dertil. I dag er der stadig ikke nogen løsning i sigte trods mange forsøg fra forskellig side.

Konflikten er kompleks og kompliceret og kvindernes stemmer hører man sjældent – i lighed med mange andre steder i verden, hvor der er samfundsproblemer.

Sarah Linder grundlagde for for få år siden Political is Personal – PiP – som er baseret på interviews med israelske og palæstinensiske kvinder, der frit fortæller, hvordan konflikten har påvirket deres liv. På en ufiltreret, ærlig og nuanceret måde fortæller Sarah Linder om det - og hvorfor det er vigtigt med fokus på kvindernes stemmer i konflikten. Der gives gode eksempler med på de fortællinger, der er blevet udgivet af PiP indtil nu – der portrætterer konflikten med kvindernes egne ord.

Sarah Linder er bachelor i konfliktløsning og Internationale Relationer og Masters i Mellemøsthistorie og bor til dagligt i Israel.