Skip to content

Alle aktiviteter i FOF Sydjylland med fysisk fremmøde er sat i bero t.o.m. den 21. maj. Hold dig orienteret her på siden og på coronasmitte.dk

Se mere

Kan du ikke vente? Prøv vores online undervisning

Se kurser

Jens Werner - Mit liv med dans

Danmarks mest vindende danser, Jens Werner, tager i dette foredrag dig med på en rejse af fortællinger, anekdoter og komplet ærlige og gribende beretninger om sit liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største inden for sit felt – at blive verdens bedste danser.

Jens Werner var kun 5 år, da han først begyndte at danse, og siden har han trænet sig imponerende op gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien er det endt med Danmarks-, Nordens, Europa- og Verdensmesterskabet. Dermed er Jens Werner også den mest vindende danser i Danmark.

Jens Werners mange kvaliteter både i forhold til at danse, men også at forklare dansens grundprincipper, har skaffet ham en plads ved dommerbordet på Danmarks mest sete underholdningsprogram "Vild Med Dans". Han garanterer højt humør, gode grin og plads til efterfølgende eftertænksomhed, så kom og oplev et godt selskab med Jens Werner!

Køber du billetten inden den 1. juni 2021 er prisen kr. 160.

Fra den 1. juni 2021 er billetprisen kr. 175.

Under købsforløbet af billetten kan du tilkøbe en hovedret til kr. 180.

Der kan også tilkøbes kaffe/te og kage til pausen til kr. 50, ellers er prisen kr. 65 på stedet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 11.11.2021 19:00-20:50 Den Lille Kok Jens Werner

Jens Werner