Skip to content
John Braad ser alt

John Braad - En rejse ind i det ukendte

Siden 1994 har John Braad haft brevkassen John ser alt hos ugebladet Hjemmet, hvorigennem han i årenes løb har besvaret tusindvis af breve, omhandlende alt mellem himmel og jord. John Braad er synsk, og har rådgivet private klienter siden starten af 1990’erne.

I foredraget inviterer John Braad publikum ind på livet, hvor han fortæller om sine mange års erfaringer med clairvoyance og synskhed. Dette sker gennem en spændende, humoristisk og hyggelig fortællestil, hvor publikum tager på rejse ind i et liv med synske evner.

Undervejs er der mulighed for, at publikummet kan stille spørgsmål vedrørende deres eget liv.

Inkluderet i prisen er kaffe/te med hjemmelavet æblekage.

Information

  • Dato 25.10.2023-25.10.2023
  • Adresse Grand Hotel
    Richtensgade 27
    6270 Tønder
  • Bemærkninger Bemærk: Billetprisen er inkl. kaffe/te med æblekage i pausen. Ekstra tilkøbs mulighed: Dansk bøf med løg, hvide kartofler og bøfsovs inkl. en øl eller en vand til kun kr. 99,00. Spisningen foregår i restauranten fra kl. 18.00. Bestilling af tilkøb: Foregår som tillægsbestilling for hver billet du køber. Med billetten følger en spisekupon, som du afleverer i hotellets restaurant. Uden spisekupon kan der ikke spises – så tilkøb dansk bøf med løg, hvide kartofler og bøfsovs inkl. 1 øl eller 1 vand til kr. 99, når du køber din billet til foredraget.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.10.2023 19:00-21:15 Grand Hotel John Braad
John Braad
Foredragsholder

John Braad

Tilkøb ved bestilling

Spisekupon til dansk bøf med løg, hvide kartofler og bøfsovs til kr. 99, inklusiv en øl eller en vand, inden foredraget.

Hakkebøf med bløde løg og sovs

Inkluderet i prisen

Kaffe/te med æblekage serveres i pausen.

Nyd en dejlig kop kaffe/te og æblekage - inkluderet i billetprisen