Skip to content
Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard synger julen ind

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard synger julen ind

Kom i julestemning sammen med det musikalske makkerpar, som har spillet og sunget sammen i over to årtier, når de kommer på besøg og synger julen ind i Tyrstrup Kirke

Med Ole Kibsgaard’s enestående musikalitet og formåen på diverse instrumenter og Kaya Brüel’s bløde og smukke stemme, får du musikalsk feinsmecheri og en berigende oplevelse, krydret med fine fortællinger og en god portion humor, med plads til fællessang og fordybelse.

Adskillige sange bringer minder fra barndommen og forgange tider frem, så man slet ikke kan lade være at synge med fra første strofe.

“Når vi pakker bilen med instrumenter og kører afsted i de kolde mørke måneder, gennem et mørkt gråt landskab af marker, drejer ned af små snoede veje, og pludselig er der lys. Et spillested eller en kirke på en bakke står og stråler og kalder os sammen i den mørke vintertid. Det fællesskab vi oplever, når vi kommer rundt i landet er unikt. Vi har brug for at samles og synge sammen. Der er ikke noget som musik der skaber bånd. Vi har oplevet at folk, både ældre som yngre generationer har haft glæde af, at kunne samles om de gode julesange.”