Skip to content
Rusland og Ukraine

Peter Viggo Jakobsen - Hvorfor angreb Rusland?

Du har set Peter Viggo Jakobsen i fjernsynet, når han med stor indsigt forklarer, hvorfor stridende parter gør det de gør – og hvad man kan forvente som de næste træk. Nu kan du møde manden hos FOF i Kolding – hvor vi tager udgangspunkt i det aktuelle spørgsmål: hvorfor angreb Rusland? Og hvad bliver konsekvenserne for Danmark? – for Europa? – for verden?

Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål efter pausen – og spørgsmål er der nok af, når der pludselig er krig i Europa. Uanset hvordan konflikten mellem Rusland og Ukraine har udviklet sig og hvilken situation verden står i på den 29. september, er foredraget meget relevant, både for at forstå, hvad der egentlig førte til at præsident Putin beordrede angrebet på Ukraine og hvad vi kan tro, der følger efter.

Information

  • Dato 29.09.2022-29.09.2022
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale Auditoriet
  • Bemærkninger Ekstra mulighed.I forbindelse med dette foredrag tilbyder Hos Martin på KUC, at der kan tilkøbes en hovedret kl. 18.00 før foredraget og kaffe/te med kage til pausen.Pris:Hovedret før foredraget kr. 165Hovedret før foredraget samt kaffe/te med kage i pausen kr. 200Kaffe/te med kage kr. 50 ved forud køb ellers kr. 65 på aftenen.Bestilles, som tilkøb under billetkøbet. Bestilling af middagen foregår, som tillægsbestilling for hver billet du køber.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 29.09.2022 19:00-20:50 KUC Peter Viggo Jakobsen
Peter Viggo Jakobsen
Foredragsholder

Peter Viggo Jakobsen

Har en ph.d. og er lektor ved Institut for Strategi på forsvarsakademiet, samt professor ved Center for War Studies på Syddansk Universitet.