Skip to content
F-16 jagerfy

Peter Viggo Jakobsen - Hvem vinder Ukrainekrigen?

Hvad bliver konsekvenserne for Europa og verden på længere sigt?

Du har set Peter Viggo Jakobsen i fjernsynet, når han med stor indsigt forklarer, hvorfor stridende parter gør det de gør - og hvad man kan forvente som de næste træk. Nu kan du møde manden hos FOF i Vojens - hvor vi tager udgangspunkt i de aktuelle spørgsmål:


Hvem vinder Ukrainekrigen?

Hvad bliver konsekvenserne for Europa og verden på længere sigt?


Peter Viggo Jakobsen fra Forsvarsakademiet og Center for War Studies, Syddansk Universitet giver sin analyse af krigens forløb, situationen på slagmarken, det sandsynlige resultat og hvad den kommer til at betyde for Danmark, Europa og verden.

Hvor står vi nu, hvem vinder og hvad sker der bagefter i Europa og med relationerne til Kina og den globale økonomi.

Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål - og spørgsmål er der nok af, når der pludselig er krig i Europa. Uanset hvordan konflikten mellem Rusland og Ukraine har udviklet sig og hvilken situation verden står i den 12. oktober, er foredraget meget relevant.

Mød Peter Viggo Jakobsen på Hotel Vojens… bemærk, at prisen er inklusiv kaffe og kage til en værdi af 75 kr undervejs.

Information

  • Dato 12.10.2023-12.10.2023
  • Adresse Vojens Hotel
    Nørregade 2
    6500 Vojens
  • Lokale Salen
  • Bemærkninger Bemærk: Billetprisen er inkl. kaffe/te med kage i pausen Ekstra tilkøbs mulighed: I forbindelse med dette foredrag tilbyder Vojens Hotel, at der kan tilkøbes dagens ret: stegt flæsk med persillesovs til særtilbud kr. 100,00. Spisningen foregår fra kl. 18.00. Bestilling af tilkøb: Foregår som tillægsbestilling for hver billet du køber. Med billetten følger en spisekupon, som du afleveres i restauranten. Uden spisekupon kan der ikke spises – så tilkøb stegt flæsk med persillesovs kr. 100, når du køber din billet til foredraget.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.10.2023 18:30-20:15 Vojens Hotel Peter Viggo Jakobsen
Peter Viggo Jakobsen
Foredragsholder

Peter Viggo Jakobsen

Peter Viggo Jakobsen har en Ph.d. i international politik og er nr. 25 på listen over de 50 mest citerede eksperter i Danmark i 2021. Har er lektor ved Institut for Strategi på forsvarsakademiet, samt professor ved Center for War Studies på Syddansk Universitet.

Peter Viggo Jacobsens ekspertiser er: Dansk og nordisk forsvars- og sikkerhedspolitik, FN og international fred og sikkerhed, fredsoperationer, civil-militært samarbejde, konflikthåndtering, militær magtanvendelse, tvangsdiplomati og strategi. udtaler sig ofte i danske og internationale medier om forsvars- og sikkerhedspolitiske emner. Han holder løbende foredrag om disse emner, har vundet flere formidlingspriser og var årets underviser ved Institut for Statskundskab i 1999.

Tilkøb ved bestilling

Stegt flæsk med persillesovs - kan nydes før foredraget.

Stegt flæsk med persillesovs