Skip to content
Oplev Rane Willerslev hos FOF Sydjylland

Rane Willerslev - Mit Magiske Træ

I samarbejde med Aftenskolernes Foredragsforum i Vejen Kommune

Rane Willerslev taler med træer, og han ser spøgelseselge. Han er kommet til at fange sin egen datter i en dyrefælde, og euforiserende svampe har ændret hans liv. Rane mærker en dyb resonans med naturen, og han bruger dyr og planter til både at vejlede sig gennem livet og til at åbne skjulte verdener.

I Mit Magiske Træ kommer vi helt tæt på Rane Willerslevs indre og ydre natur. I foredraget fortæller han de vildeste historier om dengang han debuterede som jæger og forstod en snert af forførelsens kunst, eller om dengang han fandt verdens smukkeste bøg og begyndte at tilbede den, eller om dengang han blev smidt i søen af sin far og lærte noget om udholdenhed.

Foredraget er en kærlighedserklæring til naturen, også den danske natur, hvis vildskab på det seneste har overrumplet Rane.

Gennem sjove og rørende scener fra sin barndom, sin ungdom og sit voksenliv minder Rane Willerslev os i dette tankevækkende foredrag om, hvor meget naturen kan fortælle os, hvis vi evner at vende os mod den og være åbne for dens magi.

Information

  • Dato 23.11.2023-23.11.2023
  • Adresse Rødding Centret
    Søndergyden 15
    6630 Rødding
  • Lokale Kultursalen
  • Bemærkninger Bemærk at foredraget har været annoncere til den 16/11 men er flyttet til den 23/11 Tilkøbs mulighed:I forbindelse med dette foredrag tilbyder Rødding Centret, at der kan tilkøbes dagens ret: Dansk bøf med løg, hvide kartofler, sovs og salat til kr. 99,00. Til pausen kan tilkøbes kaffe/te med kage til kr. 40. Spisningen foregår fra kl. 18.00. Bestilling af tilkøb: Foregår som tillægsbestilling for hver billet du køber. Med billetten følger en spisekupon, som du afleverer til personalet der er til stede. Uden spisekupon kan der ikke spises – så tilkøb dansk bøf med løg, hvide kartofler, sovs og salat kr. 99 og kaffe/te m/kage kr. 40, når du køber din billet til foredraget.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 23.11.2023 19:00-21:30 Rødding Centret Rane Willerslev
Oplev Rane Willerslev hos FOF Sydjylland
Foredragsholder

Rane Willerslev

Rane Willerslev er en af landets absolut mest efterspurgte foredragsholdere, der med sin jordnære tilgang og ligefremme facon har inviteret hele landet til at tænke vildt og være nysgerrig. Med begge ben i den akademiske absolutte topliga og i de fjerneste vildmarker, spænder Rane Willerslev bredt. Dette giver Rane Willerslev et fantastisk grundlag for at holde spændende og indsigtsfulde foredrag, når han i sin sparsomme fritid trækker fulde huse med sit foredrag.

Rane Willerslev er professor i socialantropologi og har en ph.d. fra University of Cambridge, samt en kandidatgrad i Visual Anthropology fra University of Manchester.

Han har været chef for de Etnografiske Samlinger Moesgaard Museum, direktør for Kulturhistorisk Museum på Universitetet i Oslo, og fra 2013 til 2017 har han ledet det arktiske forskningsfokus på Aarhus Universitet. I juli 2017 tiltrådte Rane Willerslev stillingen som direktør for Nationalmuseet.

Rane Willerslev er tildelt et Jens Christian Skou Fellowship på Aarhus Institute of Advanced Studies, herudover er han to gange, i hhv. 2006 og i 2010, blevet tildelt bevillinger af Det Frie Forskningsråd. Rane Willerslev har desuden givet den prestigefyldte Malinowski Memorial Lecture på London School of Economics i 2010.

Han er forfatter og medforfatter til mange artikler, bogkapitler og akademiske monografier, og han har redigeret et utal af antologier og tidsskrifter. I Danmark er Rane Willerslev især kendt for bøgerne på “Flugt i Sibirien” og “Tænk Vildt”. Glæd dig til at komme i godt selskab med et Rane Willerslev foredrag.

Tilkøb ved bestilling

Man kan under købsforløbet tilkøbe en spisekupon til dansk bøf med løg, hvide kartofler, sovs og salat til kr. 99, som nydes inden foredraget.


Til pausen kan tilkøbes kaffe/te med kage til kr. 40.

Hakkebøf med bløde løg og sovs