Skip to content

Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

Skal man være røver for at fortælle røverhistorier?

Næh, men det hjælper, hvis man har rejst rundt i verden og set, oplevet og mødt lidt af hvert. Det har Jan Tvernø – eventyrer og iværksætter, og nu fortæller han om sine mange rejser og de mennesker, han har mødt på alverdens landeveje og midt ude i ingenting.

Han er så god til det, at du helt glemmer, at du ikke selv var med på turen. Men du ville ønske, at du var!

Hør om hvordan man takler to sikkerhedslandinger på Papua Ny-Guinea og om mødet med bjerggorillaer i Uganda. Du får også gode råd til hvad man tager med som værtindegave, når man er på besøg hos nomader i Mongoliet, og du får indsigt i hvilke tanker man gør sig, når man står på toppen af Perus højeste bjerg og ved, at man stadig mangler den farligste del af turen – at komme sikkert ned igen.

Foredraget giver dig kort sagt en oplevelse ud over det sædvanlige, der bakkes op af Jans egne fantastiske fotos.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 12.11.2021 10:00-12:15 KUC Danni Travn
Foredragsholder

Danni Travn

Jeg er journalist og forfatter, og står bag en række roste bestsellere om danske kulturpersonligheder, som Jesper Langberg, Lis Sørensen, Anja Andersen, Preben Kristensen og Bent Fabricius-Bjerre. Jeg har også været redaktør på flere bøger, herunder Rune Skyum-Nielsen og Nicklas Bendtners ”Begge sider”.

I foredragsøjemed har jeg optrådt landet over. Både solo og i selskab med de personer, jeg har skrevet om, og i juni 2020 var jeg desuden med til at skabe forestillingen ”Alletiders krisesange” til Det Kongelige Teater, og efter nedlukningen var jeg vært for forestillingen ”Skuespilhusets Store Scene” som jeg var med til at åbne.