Skip to content
Børn og vand i FOF

Babybevægelse i vand

I undervisningsforløbet vil barnet lære at opholde og bevæge sig trygt i vandet.

Der tages individuelle hensyn, og det er helt på barnets præmisser. De små børn vil lære at flyde, plaske, dykke, lege, vende sig, holde fast i kanten og meget mere.

Alt sammen noget, der styrker forældre/barn-forholdet, stimulerer motorik- og koordinationsevnen og giver nogle svømmefærdigheder, så man kan undgå drukneulykker.

Alderen er 0-7 måneder og vægten skal være på mindst 4 kg.

SlotssøBadets regler

Slotssøbadets regler gælder også for deltagere på FOF's hold. Bemærk derfor følgende:

For at kunne låse skab og komme rundt i SlotssøBadet skal du bruge et chip-armbånd. Dette udleveres i SlotssøBadets reception mod et depositum på p.t. 50 kr. som du får refunderet, når det afleveres igen ved holdafslutning.

Når du er omklædt, mødes alle ved bassinet. Babyerne skal have blebadebukser på. Se SlotssøBadets regler herunder:

Det er blevet et krav, at babyerne skal have badeble og babybadebukser med 3 cm bred kant om mave og lår. Man kan leje Happy Nappy badebukser i SlotssøBadet for 30 kr. i dagsleje, mod 100 kr. i depositum – depositum får man tilbage når man afleverer badebukserne igen. Man kan også have abonnement på babybadebukserne i hele perioden. Dvs. man beholder badebukserne og vasker dem selv. Dette er 150 kr. for den periode din baby bruger badebukserne, og 100 kr. i depositum, som man får tilbage når man afleverer babybadebukserne igen.

Fra SlotssøBadets webside

Abonnement: I SlotssøBadet tilbyder vi et abonnement, hvor du kan leje babybadebuker i hele perioden hvor dit barn ikke er renlig. Hermed kan du henvende dig i receptionen for at bytte til en større størrelse efterhånden som dit barn vokser.

Et abonnement for hele perioden koster 150 kr. Herudover betaler du 100 kr. i depositum, som du får tilbage den dag du kommer og afleverer babybadebukserne.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.05.2022 10:45-11:30 Slotssøbadet Gitte Lustrup
2 Onsdag 18.05.2022 10:45-11:30 Slotssøbadet Gitte Lustrup
3 Onsdag 25.05.2022 10:45-11:30 Slotssøbadet Gitte Lustrup
Se alle Se færre
Gitte Lustrup
Underviser

Gitte Lustrup

Jeg er kreativ af natur, og hele mit liv har været fyldt med tegning, maling, klippe-klistre, syning, strik og hækleri, smykkefremstilling og her de senere år betonstøbning.

Lige fra barnsben har jeg leget og eksperimenteret med alt kreativt og elsker det stadig. Det gjorde at jeg tog uddannelse som lærer med speciale i håndarbejde og formning, og senere uddannede jeg mig på Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Derefter havde jeg min egen butik, Fantasy, i Kolding med garn, specialsyet skindtøj, smykker og hatte.

De sidste mange år har jeg undervist på FOF Sydjylland i kunst for voksne og børn samt andre kreative fag.

Ved siden af har jeg mit eget galleri, hvor jeg holder kurser, udstillinger og sælger mine egne kunstværker.

Der er ingen grænser eller forhindringer for at være kreativ i kunst eller håndarbejde. Det er en stor og bred størrelse, og alt er rigtigt og slet intet er forkert i kunstens verden. Du skal bare være åben og positiv, og så er det også fantastisk helende for sjælen.

Se mere på min hjemmeside: www.gittelustrup.dk