Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Børn og vand i FOF

Babybevægelse i vand

I undervisningsforløbet vil barnet lære at opholde og bevæge sig trygt i vandet.

Der tages individuelle hensyn, og det er helt på barnets præmisser. De små børn vil lære at flyde, plaske, dykke, lege, vende sig, holde fast i kanten og meget mere.

Alt sammen noget, der styrker forældre/barn-forholdet, stimulerer motorik- og koordinationsevnen og giver nogle svømmefærdigheder, så man kan undgå drukneulykker.

Alderen er 0-7 måneder og vægten skal være på mindst 4 kg.

SlotssøBadets regler

Slotssøbadets regler gælder også for deltagere på FOF's hold. Bemærk derfor følgende:

For at kunne låse skab og komme rundt i SlotssøBadet skal du bruge et chip-armbånd. Dette udleveres i SlotssøBadets reception mod et depositum på p.t. 50 kr. som du får refunderet, når det afleveres igen ved holdafslutning.

Når du er omklædt, mødes alle ved bassinet. Babyerne skal have blebadebukser på. Se SlotssøBadets regler herunder:

Det er blevet et krav, at babyerne skal have badeble og babybadebukser med 3 cm bred kant om mave og lår. Man kan leje Happy Nappy badebukser i SlotssøBadet for 30 kr. i dagsleje, mod 100 kr. i depositum – depositum får man tilbage når man afleverer badebukserne igen. Man kan også have abonnement på babybadebukserne i hele perioden. Dvs. man beholder badebukserne og vasker dem selv. Dette er 150 kr. for den periode din baby bruger badebukserne, og 100 kr. i depositum, som man får tilbage når man afleverer babybadebukserne igen.

Fra SlotssøBadets webside

Abonnement: I SlotssøBadet tilbyder vi et abonnement, hvor du kan leje babybadebuker i hele perioden hvor dit barn ikke er renlig. Hermed kan du henvende dig i receptionen for at bytte til en større størrelse efterhånden som dit barn vokser.

Et abonnement for hele perioden koster 150 kr. Herudover betaler du 100 kr. i depositum, som du får tilbage den dag du kommer og afleverer babybadebukserne.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 10:30-11:15 Slotssøbadet Gitte Lustrup
2 Onsdag 11.09.2024 10:30-11:15 Slotssøbadet Gitte Lustrup
3 Onsdag 18.09.2024 10:30-11:15 Slotssøbadet Gitte Lustrup
Se alle Se færre
Gitte Lustrup
Underviser

Gitte Lustrup

Jeg møder altid mine elever, hvor de er, og det er vigtigt for mig, at mine elever er trygge, og lærer det de gerne vil. Det ligger mig naturligt, da jeg har undervist siden jeg var 16 år, og jeg har hele tiden fingeren på pulsen, for at holde mig opdateret, og kan tilføje mere til min undervisning.

Velmødt på et af mine bevægelseshold, babyhold eller kreative hold.


Bevægelseshold

Som 3-årig sendte mine forældre mig til dans - og jeg har danset siden…

At bevæge sig er en del af vores liv, og at bevæge sig rigtigt og sundt gør livet lettere, sjovere og gladere.

Som 16-årig startede jeg med at undervise i motions- og jazz-gymnastik.

Senere kom Jitterbug med, forældre/barn, aerobic (Jane Fonda´way), step, high/low, bodytoning, efterfødsels gymnastik, bækkenbunds træning, træning med stor og lille bold, Vild med dans, zumba, baby gymnastik, Energitræning for gigt og kræftramte, Qigong, bevægelse i vand, gymnastik i vand, babybevægelse i vand og åndedrætstræning.

De sidste 16+ år har jeg været en del af FOFs bevægelseshold og bruger gerne de gamle metoder til træning og opbygning af vores krop.

Gennem 46 år som underviser er der også kommet nyt til, og det integreres selvfølgelig i min undervisning.

Jeg sætter en stor ære i at fange deltageren uanset alder og køn på det niveau de er, så undervisningen passer lige til den enkelte.Babyhold

Jeg underviser alle aldre og i mange forskellige ting. Men primært elsker jeg at arbejde med mennesker, og især babyer, børn og ældre. Jeg har undervist siden jeg var 16 år, været dagplejer i 12 år, og er bl.a. uddannet lærer. Jeg er mor til tre, og det glæder mig, at mange af mine elever kommer tilbage, når de f.eks. er blevet forældre igen, eller hvis den ældste vil begynde til børnekunst. Det beviser for mig, at de kan lide at være der og har en tiltro til mig som underviser og til min erfaring. Man kan altid stille spørgsmål, og vi tager det i det tempo, der er behov for.

Jeg prøver at gøre min undervisning til en god oplevelse med plads til sjov og leg, god stemning og at man får skabt den tryghed der skal til, for at alle lærer noget, og at babyerne får udviklet deres motorik. Jeg er bl.a. også med i vandet til "babybevægelse i vand", så der er bedre kontakt og jeg kan lave direkte undervisning.Kreative hold

Ofte starter jeg med at introducere en teknik, stilart eller kunstner, og så får mine elever mulighed for at give deres eget bud på, hvad de vil gøre med det, imens jeg er der for at hjælpe dem på vej. Men det er mest dem, der er med til at bestemme indholdet og de emner der tages op. Det er ofte en blanding af, at vi laver noget sammen, imens der er gang i individuelle projekter ved siden af.

Jeg er uddannet lærer med speciale i håndarbejde, formning og idræt, og er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i beklædning. Jeg har haft min egen forretning, Fantasy, hvor jeg solgte specialsyet skindtøj, garn, smykker og tilbehør… og i dag har jeg mit eget galleri, samtidig med at jeg underviser i en masse forskelligt hos FOF. Jeg har bl.a. en børnekunstskole, der kører en uge ad gangen, hvor vi hygger os og har det sjovt, imens vi er kreative på en masse forskellige måder.

Ved tilmelding

Vær opmærksom på, at det er den voksnes informationer, der skal tastes ind ved tilmelding.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Babybevægelse i vand med Gitte Lustrup (2016).

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Babybevægelse i vand med Gitte Lustrup (2016).