Skip to content

Alle aktiviteter i FOF Sydjylland med fysisk fremmøde er sat i bero t.o.m. den 7. februar, eller når myndighederne mener det igen er forsvarligt at genoptage undervisningen. Hold dig orienteret her på siden og på coronasmitte.dk

Se mere

Kan du ikke vente? Vær på kursus hjemmefra med vores fjernundervisning!

Se online kurser

Pre-balletskolen med og uden en voksen (3-6 år)

Pre-balletskolen for 3-6 årige

Med og uden en voksen

På pre-balletskolen fokuserer vi på, at alle børn får opmærksomhed på deres udviklinger. Det er derfor vi altid har små hold, hvor de får både udfordringer og sjov med lege. 

Torsdage kl 1430-1530 ca. har vi en time kun for børnene, hvor forældre og/eller bedsteforældre kan vente i en lokalet ved siden af dansesalen med mulighed for at se sit barn gennem glasvinduerne. De vil lære ballettens bevægelser gennem bl.a. børnehavelege som ”sten, saks og papir” med ”ben bevægelsesform” til ballet positioner.

Torsdage kl 1545-1645 ca. har vi en time med børn og voksne sammen, hvor der er basis balletøvelser og bevægelser som egner sig til alle aldre, så forældre og/eller bedsteforældre kan være med. Vi blander de voksnes og børnenes øvelser sammen efter behov, hvor der er plads til både læring og leg.

Husk at have tætsiddende dragter og strømpebukser eller gamacher med. Det er også nødvendigt at have ballet springesko til timerne. Bemærk at dette er ikke gymnastiksko.