Skip to content
Børneballet

Pre-balletskolen med og uden en voksen (3-6 år)

Pre-balletskolen for 3-6 årige

Med og uden en voksen

På pre-balletskolen fokuserer vi på, at alle børn får opmærksomhed på deres udviklinger. Det er derfor vi altid har små hold, hvor de får både udfordringer og sjov med lege. Den klassiske ballet er kendt for systematisk træning, som øger ens smidighed, styrke og retter ens kropsholdning.

Torsdage kl 1430-1530 har vi en time kun for børnene, hvor forældre og/eller bedsteforældre kan vente i et lokale ved siden af dansesalen med mulighed for at se sit barn gennem glasvinduerne. De vil lære ballettens bevægelser gennem bl.a. børnehavelege som ”sten, saks og papir” med ”ben bevægelsesform” til ballet positioner.

Torsdage kl 1545-1645  har vi en time med børn og voksne sammen, hvor der er basis balletøvelser og bevægelser som egner sig til alle aldre, så forældre og/eller bedsteforældre kan være med. Vi blander de voksnes og børnenes øvelser sammen efter behov, hvor der er plads til både læring og leg.

Husk at have enten gymnastikdragt, balletdragt og trikot eller tætsiddende træningstøj på. Det er også nødvendigt at have ballet springesko til timerne. Bemærk at dette ikke er gymnastiksko.