Skip to content
Gå til strikkekurser i FOF

Kreativt håndarbejde

For dig, der ikke kan deltage på et alment hold

Vi arbejder med silkemaling, stofmaling, patchwork, strik og broderi.

Er du træt af at strikke efter færdige opskrifter?

Lær på dette kursus at konstruere et mønster med dine personlige mål.

Glæd dig selv og din familie med flot hjemmestrik. Vi arbejder også med skind og pelssyning i hånden + strik af det.

Dette hold er for dig, der ikke kan deltage på et almindeligt hold med samme indhold på grund af særlige udfordringer af fysisk eller psykisk art. Der skal udfyldes en erklæring på tro og love til underviseren den første mødegang du deltager.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.08.2021 19:00-21:45 KUC Betty Skrydstrup Nielsen
2 Tirsdag 17.08.2021 19:00-21:45 KUC Betty Skrydstrup Nielsen
3 Tirsdag 24.08.2021 19:00-21:45 KUC Betty Skrydstrup Nielsen
Se alle Se færre
Betty Skrydstrup Nielsen
Underviser

Betty Skrydstrup Nielsen

Jeg underviser i kreativt håndarbejde og har gjort det i over 54 år hos FOF.

Håndarbejde er mit kald, og jeg har været heldig med, at finde det tidligt i livet… Jeg elsker alt med garn, og er fascineret af alle de uendelige muligheder der er med det, og jeg har altid gang i en masse projekter.

Jeg er meget tilfreds med FOF, og jeg synes vi har fulgt godt med tiden, og bliver behandlet godt. Min undervisning har også ændret sig. Førhen arbejdede vi på de samme projekter, hvor jeg forberedte en lille prøve, som mine elever kunne gøre efter, så vi til sidst havde en stor opskriftsamling med forskellige prøver i til resten af livet… I dag er der fri mulighed for, selv at vælge de projekter, man har lyst til at fordybe sig i, og vi sidder mest med tøj, da moden hele tiden skifter.

Jeg har lavet mange ting… Jeg er uddannet boghandler, har broderet og strikket, arbejdet ved politiet i Kolding i 4 år, undervist i 6 forskellige kommuner i ca. 30 år, går caminoer og i mine sommerferier har jeg solgt campingvogne, kontrolleret sommerhuse, og arrangeret ture med mine elever i fællesskab, som vi fik rigtig meget ud af…

Det er guld værd for mig, at mine elever har så mange idéer og gerne vil have en masse lavet. Vi har det rigtig hyggeligt sammen og vi glæder os til at se hinanden. Der er god plads til alle, i et godt og trygt miljø med fred og ro til at kunne fordybe sig i det kreative. Jeg får rigtig meget ud af at undervise, og det bedste jeg ved er mine elevers glæde.