Skip to content
Gå til pilates hos FOF Sydjylland

Pilates med hensyn

Pilates er funktionel træning, hvor der er fokus på at styrke din krop, så du bliver bedre i stand til at udføre de udfordringer du møder i din dagligdag og generelt set får dig til at trives bedre.

Der er fokus på kropsholdninger, balance og fleksibilitet og Pilates er en af de træningsformer, hvor risikoen for skader er lavere end ved andre anstrengende former for motion og træning.

Der vil blive taget hensyn til den enkeltes udfordringer og der er færre deltagere på holdet end på andre Pilates hold. 

Jo ældre vi bliver, jo mindre fleksible bliver vi. Pilates er her med til at opretholde vores fleksibilitet og endda gøre os mere fleksible, end vi nogensinde har været. Og har du smerter i lænd, skuldre og nakke vil du hurtigt opdage, at Pilates er den perfekte kur.

Lektionen afsluttes med gode strækøvelser fra Yin yogaen og en dejlig afspænding.

Dette hold er for dig, der ikke kan deltage på et almindeligt hold, da du har nogle begrænsninger der har brug for at blive taget hensyn til. Der skal derfor udfyldes en handicap erklæring ved underviseren på første mødegang du deltager. Manglende underskrift på en handicap erklæring fra underviseren medfører at deltagelse på holdet skal afvises.

... i så fald henvises til vores øvrige hold.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.10.2023 10:15-11:45 KUC Tina Knudsen
2 Onsdag 11.10.2023 10:15-11:45 KUC Tina Knudsen
3 Onsdag 25.10.2023 10:15-11:45 KUC Tina Knudsen
Se alle Se færre
Tina D. Knudsen
Underviser

Tina Knudsen

Jeg er en glad og smilende instruktør, som altid tager godt imod alle deltagerne på mine hold. Det er vigtigt for mig, at alle har det godt og glæder sig til at komme og gerne kommer igen år efter år.

Jeg er uddannet Pilates instruktør, Aerobic instruktør, Zumba instruktør, Hit Fit instruktør, og diverse andre former for glad bevægelse, hvor der kan bruges musik som inspiration.

Jeg har undervist i mere end 20 år i forskellige regi, og nu glæder jeg mig til at tage imod dig hos FOF.

I min undervisning indgår altid en god opvarmning, styrketræning og en god udstrækning, og på Pilates holdene også en dejlig afspænding som afslutning på timen.

Jeg glæder mig til at se dig.