Skip to content
Gå til keramik hos FOF

Keramik

På kurset arbejder vi med pladeteknik, modellering og bruger gipsforme til at fremstille keramikken i. Vi lader os inspirere af tidens trend og laver hovedsageligt brugskeramik, men hvis du brænder for at lave skulpturer eller andet, finder vi også ud af det.

Der arbejdes i stentøjsler, der tåler at stå såvel ude som inde. Tingene kan glaseres og med glasurer, der er fødevaregodkendte. Så har du længe drømt om at lave keramik, så meld dig til kurset, så vil underviseren guide dig rundt i keramikkens verden.

Kurset henvender sig til begyndere og let øvede.

Materialer afregnes med underviseren.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.09.2021 18:00-21:15 KUC Gitte Jørgensen
2 Onsdag 08.09.2021 18:00-21:15 KUC Gitte Jørgensen
3 Onsdag 15.09.2021 18:00-21:15 KUC Gitte Jørgensen
Se alle Se færre
Gitte Jørgensen
Underviser

Gitte Jørgensen

Jeg underviser i keramik for begyndere og let øvede, hvor vi gennemgår de grundlæggende teknikker og ler- og glasurkendskaber. Vi vil primært lave brugskeramik, ud fra de teknikker der introduceres – der er mange muligheder, men vi drejer dog ikke…

Vi laver lidt en pingpong, hvor jeg har forberedt et program, hvor jeg præsenterer en teknik hver gang, og så er du frit for, om du vil være med på det, eller lave noget andet.

Jeg er uddannet pædagog, og har altid været kreativt anlagt. Da jeg startede i en SFO for ca. 5 år siden, fandt jeg ud af, at de havde en keramikovn, som vi prøvede af med børnene, og så greb det mig fuldstændig derfra… Jeg fik sparring og sugede til mig, og blev så bidt af det, at jeg i dag har min egen virksomhed, GismoKeramik, hvor jeg sælger min brugskunst.

Det er så hyggeligt at undervise og det er dejligt at kunne videregive noget, som jeg selv brænder for, samtidig med at det holder mig til ilden. Mine deltagere er rigtig søde, og vi har et godt sammenhold, hvor der er plads til alle og der er god stemning.