Skip to content
Arbejd med læder hos FOF Sydjylland

Læderarbejde

Lær at arbejde med læder og dens teknikker

På kurset arbejdes der med læderarbejdets forskellige teknikker, såsom håndsyning, vådformning, farvning og prægning.

Vi starter altid med et lille projekt, hvor man kommer igennem de mest essentielle teknikker, så man som kursist har et godt fundament at arbejde videre på med sine egne projekter.

Efter opstartsprojektet arbejdes der videre med egne projektønsker. Det kunne fx være et penalhus, en lille taske eller en notesbog.

Værd at vide

Det er muligt at låne værktøj, samt at købe et udvalg af materialer af underviseren. Materialer til det første projekt udleveres gratis.

Du kan få mere inspiration og se hvad underviseren kan på hendes Instagram profil eller hjemmeside, som 'Karmark Designs'.

Information

  • Dato 13.04.2023-22.06.2023
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale 1.14 Kreativ
  • Bemærkninger Det er muligt at låne værktøj og at købe et udvalg af materialer af underviseren. Materialer til første projekt udleveres gratis.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 13.04.2023 19:00-21:45 KUC Amanda Karmark Bro
2 Torsdag 20.04.2023 19:00-21:45 KUC Amanda Karmark Bro
3 Torsdag 27.04.2023 19:00-21:45 KUC Amanda Karmark Bro
Se alle Se færre
Amanda Karmark Bro
Underviser

Amanda Karmark Bro

Jeg underviser i både læderhåndværk og dans hos FOF.

Design med læder

Jeg har en bachelorgrad i accessory design fra Kolding Designskole og er i øjeblikket i gang med min kandidatgrad i socialt design.

Jeg har i løbet af uddannelsen specialiseret mig i tasker og læderhåndværk, og har i den forbindelse været i Estland for, at lære nogle spændende håndværksteknikker.

Mit liv med dans

Min karriere som danser startede tidligt, da jeg allerede som barn tog mine første spæde dansetrin på et forældre-barn-hold. Jeg har siden danset mange forskellige dansestilarter. Dog primært sportsdans på konkurrenceniveau i Danmark. Nu banker mit hjerte for den orientalske dans, hvor jeg har forelsket mig i især folklore- og fusionsstilarterne.

Samlet set har jeg omkring 20 års danseerfaring.

Mavedans

I undervisningen ligger jeg vægt på teknikken og kropsforståelse, mens musikforståelse og respekt for kulturen, der gennemsyrer dansen, i lige så høj grad er centrale elementer.

Jeg rejser ofte til Mellemøsten for at få ny inspiration, autentisk undervisning og en føling med dansen i sit kulturelle ophav.