Skip to content
Sy din egen cylinder lampeskærm på dette kursus med Benedikte Neergaard Jessen hos FOF Sydjylland

Lampeskærmskursus

Lav et personligt udtryk til din lampe. Du vil blive guidet grundigt gennem processen med at lave en glat cylinderskærm med stof.

Medbring

 • Den lampefod du vil lave skæm til. Vil du gerne lave en loftslampe, skal du have mål med på diameter og højde på skærmen.
 • Centimetermål
 • Lang lineal
 • Stofsaks
 • Papirsaks
 • Blyant
 • Et udgået kreditkort eller andet plastickort (skal bruges i den afsluttende proces til at folde stoffet ind om lampe-ringene).
 • Stof til lampen. Patchwork-kvalitet er at foretrække, svarende til en almindelig bomuldskvalitet. Lampens højde + minimum 10 cm. Ved skærme under 30 cm i diameter er en stofbredde på 110 cm nok, bredere end 30 cm i diameter skal stoffet være bredere.

Værd at vide

Underviseren medbringer ringe, tape, lim, selvklæbende lampefolie og stof, efter aftale.

Materialepriser

Skærme op til 25 cm i diameter 125 kr, over 25 cm i diameter 150 kr. Dertil kommer evt. ressesringe til 25 kr, så skærmen passer på fodens eksisterende fatning.


Ring gerne til underviseren for spørgsmål inden kurset, og se evt. udvalget af velegnede stoffer på hendes webshop.

Information

 • Dato 23.03.2023-23.03.2023
 • Adresse KUC
  Ågade 27
  6000 Kolding
 • Lokale 1.03 Sy-Lokale
 • Bemærkninger Materialepriser: Skærme op til 25 cm i diameter 125 kr, over 25 cm i diameter 150 kr. Dertil kommer evt. ressesringe til 25 kr, så skærmen passer på fodens eksisterende fatning. Medbring: Den lampefod du vil lave skæm til - vil du gerne lave en loftslampe, skal du have mål med på diameter og højde på skærmen. Centimetermål. Lang lineal. Stofsaks. Papirsaks. Blyant. Et udgået kreditkort eller andet plastickort (skal bruges i den afsluttende proces til at folde stoffet ind om lamperingene). Stof til lampen (patchwork-kvalitet er at foretrække, svarende til en almindelig bomuldskvalitet - lampens højde + minimum 10 cm - ved skærme under 30 cm i diameter er en stofbredde på 110 cm nok - bredere end 30 cm i diameter skal stoffet være bredere).

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 23.03.2023 18:30-21:30 KUC Benedikte Neergaard Jessen
Benedikte Neergaard Jessen kan lære dig, at sy tekstil interiør til hjemmet
Underviser

Benedikte Neergaard Jessen

Jeg er læreruddannet i 1989 med linjefag i håndarbejde. Jeg har arbejdet med tekstiler så længe jeg kan huske…

Fra 1996 har jeg ved siden af mit lærerarbejde, solgt boligtekstiler og syet gardiner, puder, hynder og løse betræk til møbler for kunder, og undervist på aftenskole og weekendkurser. Jeg er også uddannet tale-/hørepædagog.

I dag har jeg butik og systue i mit hjem i Fredericia. Du kan følge min forretning, Tekstil & Interiør, på Instagram (@tekstil_interior) og se hvad jeg sælger på www.tekstil-interior.dk eller besøge mig i butikken. Adresse, tlf.nr. og mail finder du på hjemmesiden.

Hvis du får lyst at sy i stof fra min butik til kurset, får du 15% i rabat.

Om du er vant til at sy eller ej, er jeg der for at hjælpe dig, så du får noget ud af kurset og kommer hjem med et resultat du er tilfreds med. Ring og sms gerne med mig i forvejen og undervejs.

Jeg håber vi ses!