Skip to content
Ansigtsmaling

Lær at lave ansigtsmaling

"Ansigtsmaling er et HIT hos børn! Det kan dog godt være lidt udfordrende at komme i gang med, når man er ny og ikke helt ved hvor man skal starte henne.

Så er dette kursus til dig, da du lærer teknikker i brugen af vandbaseret ansigtsmaling og hvordan man anvender pensler og svampe bedst muligt.

I den første del af kurset vil vi gennemgå nogle teoretiske ting, og bagefter kan I selv gå i gang med at øve jer – først på jer selv, og efterfølgende på hinanden.

Efter kursus vil I kunne forsætte derhjemme med at øve jer, og bruge jeres læring til at fuldføre den næste flotte udsmykning til fastelavn, halloween, fødselsdage mm.

Der kan købes et starter ansigtsmalingssæt (som selvfølgelig er allergivenligt) hos mig på dagen. På den måde har du et starter kit og er klar til at gå i gang. Ved tilmelding til kurset, notér gerne om du vil købe et sæt eller om du allerede har et ansigtsmalingssæt til rådighed. Dette er for at være sikker på, at jeg kan bestille nok sæt.

Det er en god ide ikke at komme i dit fineste tøj 😊

Jeg glæder mig til at se dig på mit kursus"

– Victoria Dalgaard, underviser

Information

  • Dato 29.09.2021-29.09.2021
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale 1.13 Kreativ
  • Bemærkninger Der vil være en materialepris til hver deltager til en startpakke med et ansigtsmalingssæt med 12 farver, 3 pensler og 2 svampe. Dvs. at du har alle "basis" ting, for at kunne komme i gang med at lave ansigtsmaling. Resten af startpakken er til at tage med hjem. så du kan komme igang med at male dine børn eller andre. Startpakkens pris er kr. 350, som afregnes direkte med underviser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 29.09.2021 17:00-20:40 KUC Victoria Dalgaard
Victoria Dalgaard
Underviser

Victoria Dalgaard

Jeg er 29 år og bor i Vorbasse sammen med min mand og to børn. Jeg kommer oprindeligt fra Østrig, men har nu boet i Danmark i efterhånden 8 år.

Jeg er egentlig uddannet folkeskolelærer, og kom til ansigtsmaling tilfældigt. Hvad i starten bare var en hobby, er i mellemtiden blevet min hovedbeskæftigelse. Jeg ELSKER farver, glimmer og glade børn og kunne ikke forstille mig et bedre job!

Mit ønske er at lære andre forældre at lave ansigtsmaling, så de tør at lave det på deres børn, velvidende at de får et flot resultat. Det kunne også være en bedsteforælder, moster/ faster eller børnehavepædagog, som gerne vil lære alle grundlæggende ting om ansigtsmaling, så de bare kan komme i gang med at male.

Du er velkommen til at se mere på min hjemmeside.

Inspiration til ansigtsmaling med sommerfugle- og enhjørningemotiv.
Ansigtsmaling inspiration