Skip to content
Croquis med Adam Gabriel

Croquis

Tegning efter levende nøgenmodel

Skitsestudier af menneskekroppen giver en vigtig og grundlæggende forståelse for  tegnekunstens udtryksformer.

Gennem forskellige teknikker og korte, intense skitser, opøves evnen til at 'fange en bevægelse'.

Man må øve sig for at blive god og det giver inspiration og energi at arbejde sammen med andre. Det drejer sig om at turde eksperimentere og afprøve nye metoder.

Der må påregnes en kontant betaling af bidrag til honorar til nøgenmodellen. Beløbet aftales med og betales direkte til underviseren. 

Læs mere om Croquis

Croquis er en tegne- og malestil, hvor menneskekroppen, i form af en levende model, skitseres på nogle få minutter.

I croquis tegning og maling er der fokus på form, proportion, helhed og balance i kroppen. Modellen indtager en række forskellige stillinger i kortere tidsrum, og kunstneren skitserer de essentielle dele af modellens positur. Croquis tegning og maling kan udføres med mange forskellige materialer: blyant, kul, tusch, akryl, farveblyanter, oliekridt, pastelkridt, akvarelfarver. Man kan tegne eller male på lærred eller papir.

Vores croquis undervisning er for både begyndere og øvede.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.01.2023 19:00-21:45 Idrætsbygningen Adam Gabriel
2 Torsdag 02.02.2023 19:00-21:45 Idrætsbygningen Adam Gabriel
3 Torsdag 09.02.2023 19:00-21:45 Idrætsbygningen Adam Gabriel
Se alle Se færre
Mød Adam Gabriel, berømt kunstner og dygtig erfaren underviser i maleri, tegning og croquis
Underviser

Adam Gabriel

Jeg bor og arbejder i mit atelier i Højer i Sønderjylland og underviser på diverse aftenskoler i croquis, maleri og tegning.

Jeg er uddannet på Kunstakademiet i Rom fra 1984 til 1990. Jeg maler mest med oliefarver, men arbejder også med forskellige teknikker indenfor tegning, tuschtegning, akvarel og oliepastel. Arbejder også som bronzeskulptør. Medlem af ’Kunst og kunsthåndværk langs Vadehavet’ og ’Sønderjyske Kunstnere’.

Jeg søger og forsøger altid at finde mig selv i min kunst. Min største fascination er mennesket - ansigt og krop. Jeg leger med farver og form. Finder udtryk der provokerer, bevæger og stiller spørgsmål: Er der en anden sandhed i mennesket? Hvad betyder det at være menneske? Jeg tror ikke på en bestemt filosofi eller religion, men tilhører mig selv - og min kunst! Mit største ønske er at give noget til verden, der varer evigt.