Skip to content
Pastelmaleri weekend

Pastelmaleri - weekend

Et weekend kursus for begyndere

"Hvis du kan lide mine pasteltegninger og ville ønske, at du kunne male dem selv – så har jeg noget for dig!

Jeg har forberedt et kursus, hvor du vil blive introduceret til de grundlæggende teknikker, stilarter og former for pastelmaleri. Jeg har designet kurset således, at selv en person, der aldrig har tegnet før, kan gå hjem med helt egne kunstværker! Jeg blev forelsket i pasteller for længe siden. Det er en fantastisk maleteknik, der også kan hjælpe dig med at opnå utrolige resultater meget hurtigt.

På workshoppen får du demonstrationslektioner, hvor jeg maler for dig, og der vil være korte minilektioner, hvor jeg vil guide dig gennem farver, teknikker, kompositioner og god fotohenvisning. Jeg har forberedt forskellige øvelser for at få dig i gang og sparke frygten for den tomme side væk! På grund af et begrænset antal deltagere kan jeg vejlede alle og have små vejledninger med hver person. Vi afslutter kurset med en evaluering, hvor vi vil beundre dine kunstværker, diskutere processen og sammenfatte læring. Jeg garanterer, at du går hjem med færdige malerier, du kan indramme og sætte på din væg og dele historier om den nyopdagede kunstner i dig!

På workshoppen vil vi fokusere på landskabsmaleri, men jeg kan også lave en demonstrations lektion om, hvordan man tegner ansigter eller kroppe. Du kan bruge mine billeder, men også medbringe dine egne inspirerende billeder."

– underviser og kunstner, Justyna Starostka

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.03.2022 10:00-15:30 KUC Justyna Starostka
2 Søndag 06.03.2022 10:00-15:30 KUC Justyna Starostka
Justyna Starostka
Underviser

Justyna Starostka

Du er velkommen til at besøge min hjemmeside og se mere på min Facebook eller Instagram.