Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Keramik og modellering

Keramik ved Vejen Billedskole

Du skal have fingrene i ler og modellere skulpturer, relief, krukker og figurer

Vi går på opdagelse på Vejen kunstmuseum for at lade os inspirere.

Herefter arbejder vi med forskellige teknikker, typer ler og glasurer i billedskolens lokaler. Har du selv en ide hjælper jeg dig også gerne videre. De ting du laver kan stå både inde og ude.

Alle kan være med, både begyndere og øvede.                                                                                                                                                                           

OBS! Vi har lige fået en ny stentøjsovn...

Information

  • Dato 23.09.2024-02.12.2024
  • Adresse Vejen Billedskole -Kunstmuseum
    Nørregade 21, 1. Sal
    6600 Vejen
  • Lokale 1. sal
  • Bemærkninger Undervisningen foregår på Nørregade 21, 1. sal., 6600 Vejen (indgang fra Nørretorv)Der er en engangsbetaling for hele forløbet på kr. 300,- som dækker materialeudgift til ler og brænding. Det afregnes med underviseren 1. mødegang på MobilePay nr. 955966. BEMÆRK:Brænding af forskellige ler- og brændings typer. I forbindelse med brænding i ovnene må der KUN være det i ovnene, som hører til den type brænding, som underviseren har godkendt til brænding i ovnen på det givne tidspunkt. Der er forskel fra brænding til brænding på, hvad der må være i samme brænding – og deltageren må ikke placere noget som helst til brænding, uden forudgående aftalte med underviseren i forhold til præcis den forestående type brænding. Hvis en deltager placerer noget til brænding eller medbringer eget ler, som medfører skade på ovnen, materialer eller andet, påhviler ansvaret den deltager, der har placeret sit ler, som ikke hører til omhandlede brænding eller er af en ler-type, der ikke passer til den pågældende brænding, anerkendes det ikke som ”hændelig skade” og er dermed ansvarspådragende for den, der har placeret materialet til brændingen. Ovnen tilhører Vejen kunstmuseum og reparation rekvireres af forvaltningen og regningen skal betales af skadevolder, som kan anmelde skaden til sit evt. forsikringsselskab. Skadebehandlingen er et forhold mellem deltageren/skadevolder/skadevolders forsikringsselskab og Vejen kunstmuseum/den kommunale forvaltning. FOF og underviseren er ikke part i sagen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.09.2024 19:00-21:15 Vejen Billedskole -Kunstmuseum Lene Kersting
2 Mandag 30.09.2024 19:00-21:15 Vejen Billedskole -Kunstmuseum Lene Kersting
3 Mandag 07.10.2024 19:00-21:15 Vejen Billedskole -Kunstmuseum Lene Kersting
Se alle Se færre
Lene Kersting
Underviser

Lene Kersting

Jeg er uddannet keramisk designer fra Designskolen Kolding. I en periode har jeg studeret på Icelandic College of Art and Crafts, samt arbejdet på LEGO.

Jeg arbejder fortrinsvis med stentøjs ler og er underviser/kursusleder på Askov Højskole, Vejen Billedskole og Kunstmuseum, samt Kulturskolen i Kolding. Jeg arbejder især med unik, skulpturel keramik, der ofte har en symbolsk betydning. Det kan være både større keramiske kunstværker samt serier af mindre figurer, og relieffer der egner sig som udsmykning på husmure enten ude eller inde.