Skip to content
Lær at investere i aktier hos FOF Sydjylland

Aktier for let øvede - Teknisk Analyse

I dette forløb kigger vi mere på de tekniske faktorer i aktiemarkedet og dykker dybere ned i Teknisk Analyse. Vi skal arbejde med, hvordan du kan analysere aktier, indeks, mm. ud fra Teknisk Analyse.

Vi kommer til at kigge på de mest effektive værktøjer indenfor Teknisk Analyse til at spotte trends, samt advarsler. Desuden hvordan du kan bruge Teknisk Analyse til at definere din risiko, samt opbygge en portefølje. Vi taler også om makro-tendenser og kombinerer dem med Teknisk Analyse.

Kurset henvender sig primært til let øvede investorer, som vil bygge videre på den viden om markedet de allerede har og få flere værktøjer til at handle ud fra.

Gert Hansen har 34 års erfaring fra investering, bl.a. 21 år som professionel investor/trader i store danske banker og 13 års erfaring som privat investor.

Det har givet ham stor erfaring indenfor investering i aktier og valuta og et stort kendskab til markedsmekanismer. Gert taler i et sprog, der er til at forstå.

Gert Hansen har været med under de store kriser som EMS-krisen, Finanskrisen, 9/11 og Coronakrisen. Han har været i Børsen, samt i radioprogrammet ”Millionærklubben”. Derudover er han ansvarlig for Facebook aktiegruppen "Aktiesnak for almindelige mennesker".

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.09.2023 10:30-15:00 Gert Hansen
Lær om aktier med Gert Hansen hos FOF Sydjylland
Underviser og foredragsholder

Gert Hansen

Gert har 34 års erfaring, dels som professionel trader i nogle af landets største banker, samt de sidste 13 år som privatinvestor. Han har medvirket i investor programmet "Millionærklubben" og skrevet til Dagbladet Børsen. Derudover er han ansvarlig for Facebook Aktiegruppen "Aktiesnak for almindelige mennesker".

Gert har erfaring fra nogle af de største finansielle kriser gennem de seneste 35 år og har oparbejdet en enorm erfaring omkring markedet. Den viden vil han gerne give videre til nye og let øvede investorer så de er bedre klædt på i markedet.