Skip to content
Risotto crema di scampi

Italiensk madlavning - Glutenfri

Vil du smage på det bedste fra Italien uden gluten og samtidig tænke på klimaet? Kom med på vores inspirerende madlavningskursus, hvor vi dykker ned i den autentiske italienske kogekunst - kød- og glutenfrit, men fyldt med velsmag!

Vi udforsker vinterens friske og farverige råvarer: artiskokker, saftige citrusfrugter, græskar, fennikel, kiwi, broccoli og radicchio. Disse ingredienser kombineres med ris, majs, fisk, bælgfrugter, oste, olivenolie, krydderurter og nødder, så du kan tilberede nærende supper, cremede risottoer, smagfulde fiskeretter, lækre grønsagsretter og delikate desserter, der emmer af italiensk sjæl.

Hver gang tryller vi en tre-retters middag frem, som afrundes med en liflig dessert. Alle retter præsenteres med navn på både dansk og italiensk. Du får samtidig indsigt i, hvordan en traditionel italiensk menu er opbygget - fra antipasto til dolce - så du let kan navigere rundt på et italiensk menukort, når du er på ferie.

Tag med på denne kulinariske rundtur i det italienske køkken og bliv inspireret til at skabe velsmagende, glutenfri og bæredygtig mad, du kan forkæle dig selv og andre med.

Information

  • Dato 23.01.2025-06.03.2025
  • Adresse Lyshøjskolen
    Lyshøj Alle 1
    6000 Kolding
  • Lokale Køkken
  • Bemærkninger Der er en udgift til råvarer på ca. kr. 120-150 pr. gang som afregnes med underviseren. 1. og 2. mødegang afregnes 1. mødegang. Medbring gerne forklæde, drikkevarer og evt. beholder til rester der ikke bliver spist. Benyt hovedindgang F for at komme til lokalet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 23.01.2025 17:30-21:30 Lyshøjskolen Inger Harborg
2 Torsdag 06.02.2025 17:30-21:30 Lyshøjskolen Inger Harborg
3 Torsdag 06.03.2025 17:30-21:30 Lyshøjskolen Inger Harborg
Inger Harborg
Underviser

Inger Harborg

Jeg underviser hos FOF i italiensk og italiensk madlavning.

Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, men min passion for det italienske sprog bragte mig i 1982 til Rom, for at lære italiensk helt fra bunden.

Det blev en lang rejse på næsten tre årtier, med bopæl i flere regioner. Jeg faldt totalt for Italien og italienerne, og beundrer deres evne til at nyde ”la dolce vita”, og at de stiller høje krav til kvalitet og smag i madlavningen. I 2023 deltog jeg i et 8 ugers kursus på kokkeskolen International Academy of Italian Cuisine i Lucca for at løfte min kokkekunst til et højere niveau og hente ny inspiration.

Når jeg underviser, kan jeg lide at dele ud af min skattekiste af kendskab til det italienske sprog, køkken og den italienske kultur - og at bringe kursisterne tættere på Italien.