Skip to content
Gå til ballet-lignende motion hos FOF Sydjylland

Ballet lignende motion for alle

Ballet for voksne

Har du haft en drøm om at danse som en ballerina siden du var en lille pige?

Ballet for voksne kan være en træningsform for dig, ligesom den er for vor Dronning Margrethe den 2.

Både til dig, der har været til lidt forskelige danseformer og dig, der har aldrig været på dansegulvet.

Holdets målgruppe er netop for jer skønne piger, der er yngre end 120 år.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 06.09.2023 15:30-17:00 Idrætsbygningen Ying Chen
2 Onsdag 13.09.2023 15:30-17:00 Idrætsbygningen Ying Chen
3 Onsdag 20.09.2023 15:30-17:00 Idrætsbygningen Ying Chen
Se alle Se færre
Ying Chen
Underviser

Ying Chen

Underviser i både kinesisk og balletlignende motion siden 2016 hos FOF Sydjylland.

Som underviser i kinesisk
Jeg er uddannet cand.merc. i Danmark og ingeniør i Kina.

Med en kandidatgrad i økonomi og mere end 2 årtier i Danmark, har jeg en unik baggrund, der gør mig velegnet til at undervise i kinesisk sprog og kultur. Min økonomiuddannelse i Danmark, kombineret med min integrerede tilværelse siden 2003, fungerer som en kulturel bro, der letter forståelsen mellem kinesisk og dansk. Den praktiske erfaring, jeg bringer som bosat, beriger undervisningen med konkrete eksempler og casestudier fra begge kulturer.

Mine egne erfaringer med at lære dansk og tilpasse mig det danske samfund giver mig en unik forståelse og tålmodighed som sprogunderviser. Med en dobbelt uddannelsesbaggrund har jeg et internationalt udsyn, der kan bidrage til at forklare kinesisk indflydelse og kultur på verdensplan. Endelig kan jeg som borger med professionel erfaring fremme forståelsen for interkulturel kommunikation, hvilket er afgørende i dagens globaliserede verden. 

Som underviser i balletlignende motion
Ballet har haft en afgørende betydning i mit liv lige siden jeg stiftede bekendtskab med ballettræning for første gang i 2007. Glæden ved at danse og kærligheden for alle former for dans, er grunden til jeg underviser i ballet. Undervisningen er for alle aldre, hvor der altid er plads til, at man kan være sig selv og have det sjovt.

Jeg har trænet som klassisk balletkursist hos 3 klassiske balletdansere/undervisere i 8 år, og jeg mener at ALLE kan træne med balletøvelse som træningsform. Vi har alle brug for bedre koncentration, balance, styrke og fleksibilitet.

Vi tilpasser bevægelser og laver balletøvelser, så du føler dig glad og elegant. Dans er nemlig en rigtig god måde at få et godt fysisk og mentalt velvære på, samtidig med at man belønnes med en god kropsholdning og graciøse bevægelser.