Skip to content
Børneballet

Pre-balletskole med en voksen (3-6 år)

På pre-balletskolen fokuserer vi på, at alle børn får opmærksomhed på deres udviklinger. Det er derfor vi altid har små hold, hvor de får både udfordringer og sjov med lege. Den klassiske ballet er kendt for systematisk træning, som øger ens smidighed, styrke og retter ens kropsholdning.

De vil lære ballettens bevægelser gennem bl.a. børnehavelege som ”sten, saks og papir” med ”ben bevægelsesform” til ballet positioner.

Lørdage er børnene og de voksne sammen, hvor der er basis balletøvelser og bevægelser som egner sig til alle aldre, så forældre og/eller bedsteforældre kan være med. Vi blander de voksnes og børnenes øvelser sammen efter behov, hvor der er plads til både læring og leg.

Husk at have enten gymnastikdragt, balletdragt og trikot eller tætsiddende træningstøj på. Det er også nødvendigt at have ballet springesko til timerne. Bemærk at dette ikke er gymnastiksko.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 09.09.2023 10:30-11:30 Idrætsbygningen Ying Chen
2 Lørdag 16.09.2023 10:30-11:30 Idrætsbygningen Ying Chen
3 Lørdag 23.09.2023 10:30-11:30 Idrætsbygningen Ying Chen
Se alle Se færre
Ying Chen
Underviser

Ying Chen

Underviser i både kinesisk og balletlignende motion.

Som underviser i kinesisk
Jeg er uddannet cand.merc. i Danmark og ingeniør i Kina.

I begge lande har jeg mange års erhvervserfaring i forskellige brancher, der giver mig en dybere forståelse af både kulturelle, samfunds-, uddannelses- og forretningsmæssige forskelle mellem Kina og Danmark.

I 7 år har jeg undervist i kinesisk hos FOF Sydjylland.

Som underviser i balletlignende motion
De seneste 17 år har ballet været en vigtig del af mit liv. Glæden ved at danse og kærligheden for alle former for dans, er grunden til jeg underviser i ballet. Undervisningen er for alle aldre, hvor der altid er plads til, at man kan være sig selv og have det sjovt.

Jeg har trænet som klassisk balletkursist hos 3 klassiske balletdansere/undervisere i 8 år, og jeg mener at ALLE kan træne med balletøvelse som træningsform. Vi har alle brug for bedre koncentration, balance, styrke og fleksibilitet.

Vi tilpasser bevægelser og laver balletøvelser, så du føler dig glad og elegant. Dans er nemlig en rigtig god måde at få et godt fysisk og mentalt velvære på, samtidig med at man belønnes med en god kropsholdning og graciøse bevægelser.

Ved tilmelding

Vær opmærksom på, at det er den voksnes informationer, der skal tastes ind ved tilmelding.