Skip to content
Bevæg dig sammen med andre ved Tina Knudsen hos FOF Sydjylland

Hit Fit dance lignende motion - PLUS size

Sjov og svedig bevægelse og motion for dig med smukke runde former

Din krop vil elske dette hold, som forkæler dig med øget kropsbevidsthed, forbedret balance og kropsholdning, samtidig med at du får bevæget hele din krop på en naturlig og muskelopbyggende måde.

Danselokalet fyldes med den skønneste musik fra 1950’erne og frem til de nyeste hits fra 20’erne. Du følger blot instruktøren i nogle simple danse, som vil blive gentaget i løbet af timen. Der vil være fuld fokus på danseglæde og bevægelighed, og alle de mest belastende og fysisk hårde bevægelser er taget ud. Men tag ikke fejl, du vil stadig kunne mærke svedperlerne på panden og følelsen af ultimativt velvære!

Bevægelse er godt for vores psykiske sundhed og følelsesmæssige velvære. Musik og bevægelse får os til at udskille endorfiner, som er kroppens eget morfin, der virker smertedæmpende og er derfor også særdeles godt for humøret!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.10.2023 16:00-17:00 Idrætsbygningen Tina Knudsen
2 Mandag 09.10.2023 16:00-17:00 Idrætsbygningen Tina Knudsen
3 Mandag 23.10.2023 16:00-17:00 Idrætsbygningen Tina Knudsen
Se alle Se færre
Tina D. Knudsen
Underviser

Tina Knudsen

Jeg er en glad og smilende instruktør, som altid tager godt imod alle deltagerne på mine hold. Det er vigtigt for mig, at alle har det godt og glæder sig til at komme og gerne kommer igen år efter år.

Jeg er uddannet Pilates instruktør, Aerobic instruktør, Zumba instruktør, Hit Fit instruktør, og diverse andre former for glad bevægelse, hvor der kan bruges musik som inspiration.

Jeg har undervist i mere end 20 år i forskellige regi, og nu glæder jeg mig til at tage imod dig hos FOF.

I min undervisning indgår altid en god opvarmning, styrketræning og en god udstrækning, og på Pilates holdene også en dejlig afspænding som afslutning på timen.

Jeg glæder mig til at se dig.